Nadiye sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 22:49

Enza Home Adana Mağazası'ndan bir buçuk sene önce Basel koltuk takımı satın aldım. Eşimle ben çalışan insanlarız ve bu nedenle akşamları bir buçuk iki saat oturduğumuz koltuklar sanki yirmi yıldır kullanıyormuşuz gibi deforme oldu. Beyaz buklet kumaşlı koltuğum tamamen fotoğraftaki gibi tüy topluyor ve asla temizlenmiyor. Gri olan ise resmen çöktü ve ses çıkarıyor. Kaliteli olduğunu düşünerek bu markayı tercih ettim ama görüyorum ki bu seriyle alakalı birçok çözüme kavuşmayan şikayet var. Umarım tarafıma dönüş sağlayıp sorunumu giderirsiniz.

03 Nisan 2024 09:35 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Enginur
Enginur

Sürecin devamı ne oldu acaba

Nadiye
Nadiye

Maalesef Enza Home aradı ama gelip bakmak için açıkçası buradaki yorumları okuyunca olan koltuğumdan da olmak istemedim ya gelip kullanıcı hatası diyorlarmış ya da koltuğu götürüp günlerce getirmiyorlar daha 2 sene oldu koltuğumu kaplatmayı düşünüyorum bir daha asla buradan alışveriş yapmam

Sevda sonuçtan çok memnun

20 Mart 2024 10:32