Aylan sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Enpara Şubesinden Islak İmzalı Hesap Dökümü Almak İmkansız!

QNB Finansbank Enpara Şubesinden Islak İmzalı Hesap Dökümü Almak İmkansız!
25 Nisan 2024 21:05

Ekteki fotoğrafta kanıtı olduğu üzere 19.04 günü Schengen Vize başvurumda kullanmak üzere hesap dökümü almak için Küçükbakkalköy QNB Finansbank şubesine gittim. Ancak imza yetkilisi olmadığı için evrakları alamadım. Sonra Ataşehir şubesine gittim, oradan da imza yetkilisi olmadığı için evrak alamadım. Sonra Batı Ataşehir şubesine, oradan da Kozyatağı şubesine gittim. Bu iki şubede de imza yetkilisi olmadığı için evrakları alamadım. Her şube bir de gelmeden önce arayın diyor sanki telefonlara cevap veriyorlarmış gibi. Hatta Kozyatağı şubesinden telefonumu aldılar, sözde öğle arasından sonra arayıp bilgi vereceklerdi, arayan olmadı. Enpara müşteri hizmetlerini arayınca bana bu evrakları online app üzerinden alabileceklerimi söylediler. Ben de sevindim, süper deyip evraklarımı e imzalı olarak oluşturdum. Bugün vize başvurusu randevuma gittim, ve bilin bakalım ne oldu? Islak imzalı olmayan Enpara evraklarım kabul edilmedi, ayrıca başvurumu alan görevli Enpara evrakları ile hep sorun yaşıyoruz, bu evraklar ıslak imzasız olduğu için kabul edilmiyor dedi. Allah'tan sadece maaş hesabı olarak kullandığım başka bir bankadan daha ıslak imzalı hesap evrakları almış ve dosyama koymuştum. Ama tüm birikim hesaplarım Enpara olduğu için bunları dosyaya eklemediler.
Ben bu konu ile ilgili kaç ay önce yine aynı şikayeti yazmıştım. Hiçbir şubenizde imza yetkilisi olmuyor, eğer bu insanların işi gereği sürekli müşteri ziyaretinde olması gerekiyorsa neden onlar imza yetkisine sahip oluyorlar? Evet online evrak sistemi ile işi kolaylaştırmış görünüyorsunuz ama kabul edilmeyen evrakı ben ne yapayım. Anlaşılan tek çare tüm Enpara hesaplarımı kapısından girdiğim ilk şubesinde bu evrakları hemen alabildiğim diğer bankama taşımak.

26 Nisan 2024 10:07 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

02 Mayıs 2024 17:06

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 02/0/2024 tarihinde kendisine bilgi verdik.

Ozan
Ozan

Aynı sorunu yaşadım. Vize randevusunu bekleterek koşup 3 şube gezip sorunu çözdüm. Tabi akıllandık, tüm birikimi başka bankaya taşıdım.

Ali
Ali

Selam sizinki hangi ülkeydi acaba? Aynı sorun bende de var maalesef. Islak imzalı alamıyorum.

Aylan

Merhaba, Çek cumhuriyeti idi. Ama VFS Global genellikle tüm vize başvurusunu aldıkları Schengen ülkelerinin Enpara e imzalı evraklarını kabul etmediklerini söyledi. Ben yine de bu evrakları zorla dosyaya koydurdum açıkçası ama red verdiler. :(

Emre sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 14:50

Basak