Garanti Süresinde Klozet Kapağı Sorunu Çözülmüyor

05 Kasım 18:19

2 sene garantili olan klozet kapağı 2 kere bozuldu ve değiştirildi. Tekrar bozuldu, daha garanti süresi dolmadı ve yetkili servisle görüştüm. Değişim yapacaklarını söyledikleri halde ürün hâlâ gelmedi. Arıyorum, 'size geri dönüş yapacağız' diyorlar, sonra da aramıyorlar.

14 Kasım 11:46

İyi günler şikayetim ECA ile ilgili size daha de yazmıştım ve ECA müşteri hizmetleri geri dönüş yaptı telefonla aradılar gerekli bilgileri onlarla da paylaştım ama geri dönüş yapmadılar en son geçen hafta cuma yetkili servislerini aradım ama hala sonuç alamadım parça bekliyoruz deyip geliştiriyorlar ECA müşteri hizmetlerini arıyorum ama sürekli bekletiyorlar telefonla ulaşmak çok zor

Ek
05 Kasım 18:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Ahmet S. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

07 Kasım 13:16

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

14 Kasım 19:18

Tekrar teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için Şikayetvar.com çalışanları iyi ki varsınız

Bilge

İlgi ve alakanız için siz ve ekibinize çok teşekkür ederim Şikayetvar çalışanları. Şikayetimi size yazdıktan sonra akşam beni aradılar ama hala bir sonuç alamadım yetkili servisi arıyorum hala parçanın gelmediğini geldiği zaman sizi arayacağız diye söyleyip geliştiriyorlar ECA müşteri hizmetleri de dönüş yapmadı geriye yinede size teşekkür ederim ilginiz için.

Azime
14 Ağustos 17:24