Gonca sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2023 14:45

Doğtaş Brita koltuk takımı 2022 aralık ayında Doğtaş firmasından salonumuza satın aldık. Oturma odam ve salonum ayrı yani günlükte kullanmıyoruz bile toplarsınız 10 kez üzerinde misafir geldikçe oturulmuştur. Süngerler çökme yaptı. Koltukların formu bozuldu. Ayrıca kumaşta esneme var oturup kalktığımız sırtımızı yasladığımız yerler iz yapıyor oturmaya korkuyoruz. Sünger kaydıkça dikişlerde şişeler oluştu. Yaklaşık bir ay önce müşteri hizmetlerini arayıp talep oluşturduk ama hala dönüş sağlanmadı. Şimdi ise müşteri hizmetlerine ulaşılmıyor. Bu kadar para verip mağdur olacağımıza keşke imalattan daha ucuz bir yerden alsaydık. Doğtaş kalitesine yakışmadı. Mağduriyetimiz bir an önce giderilsin!

27 Aralık 2023 14:50 (Şikayetten 4 dakika sonra)
27 Aralık 2023 16:15

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Gonca
Gonca
06 Ocak 2024 15:25

Sorunum devam ediyor. 2024 15 ocaktan sonra hizmet verilecek. Çek karşılığı anketi doldurdum.

Arda sonucu yetersiz buldu

Doğtaş Koltuk Takımı Sünger Çökme Ve Yay Sesi Sorunu

25 Eylül 2024 21:13
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2025 01:47
Şeyda sonuçtan memnun

07 Mayıs 2024 21:46
Doğtaş Mobilya Servis Ve Müşteri Hiz. Ürününe Sahip Çıkmayan Firmadan Şikayetçiyim

03 Kasım 2024 21:30

Doğtaş Mobilya Kategorileri