Eda sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 11:55

Samsun Kirazlık Doğtaş'tan Nisan ayında aldığım yatak odası takımımda, sözleşmeyi yaptıktan 4 gün sonra yatak ölçümü yanlış sipariş verdiğimi fark ettim ve yatak ölçüsünü değiştirmek istediğimi belirttim. Ancak ürünlerin depoya indiği ve yatak ölçüsünün asla değiştirilemeyeceği söylendi. 180 cm'lik ölçü almıştım ve bu ölçünün özel olduğunu, 160 cm ile değiştirilemeyeceğini söylediler, bu yüzden değişim yapılmadı. Ben bu ürünü teslim almadım ve sorunum çözülmüyor. Bize alırken, 'kurumsaldan alın, sorun yaşamazsınız' denilerek pazarlandı ürünler ama koskoca Doğtaş yatak ölçüsünü bile değiştiremiyor. Vitrin ürününü aldım ve üründe hiçbir değişiklik yaptırmamış olmama rağmen 180 cm'lik yatağı 160 cm ile değiştirmediler. Bunun yanında bir de mağazada sözleşme yapılırken 80.999 TL ile sözleşme yaptım. Mağazadan çıktıktan sonra fiyatta yanlışlık yaptıklarını, aslında fiyatın 87.000 TL olduğunu söylediler ve aradaki fiyat farkını ödemek istemediğimi, bu hatanın kendi hataları olduğunu, yatak ölçümü değiştirmedikleri için ben de sözleşmedeki fiyatı ödeyeceğimi söylediğimde aradaki fiyat farkı için beni icraya vereceklerini söylediler.

11 Ekim 2024 12:00 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 22:09
Doğtaş Milena Koltuk Takımı
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 12:14
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 15:31
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 23:48
Samsun Kirazlık Doğtaş Mağazası Ürün İptalini Kabul Etmiyor!

18 Şubat 2025 12:15

Doğtaş Mobilya Kategorileri