Volkan sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2024 13:08
Volkan'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri Hizmetleri Servisinden Hilal Hanım tüm değişme sürecinde çok yardımcı oldu ve sorunun giderilmesinde tamamen etkili oldu. Kendisine teşekkür ederim. Her ne kadar nihai teslimatta ne hikmetse ilk teslimatta yırtık olan yerde kocaman bir çamur izi ve leke olsa da, ilk andaki ilgisizlikten sonra Şikayetvar'a hem de ilgilenen hanımefendiye teşekkür ederim.”

2023 yılının Kasım ayında Doğtaş Bakırköy (İstanbul Caddesi üzeri) Costa takım aldık. Teşhirdeki 3 lü ve tekli koltukların rengini beğenmedik ve kırık beyaz olarak istedik ve sözleşme öncesinde satıcı birkaç kez göstererek renklerin teyidini aldı. Taşınma sürecimiz 6 ay sürdüğü için koltukları 2024 yılı Ağustos ayında istedik. Bu arada 2024yılının Haziran ayında satan bayii ile görüşerek yemek takımının sandalyelerinin de aynı kumaş olmasını istediğimiz için 4 ve 2 metre olarak onlardan da aldık. Bana elden teslim edilen ürün seçtiğimiz renk olduğu için her şeyin yolunda olduğunu düşündük ancak koltuklar gelip sandalyelerle karşılaştırınca satış servisini yapan şahsın 3 lü ve tekli koltuk için seçtiğimiz kod olan 2220 yerine 2320 yazdığını ve bunun da teşhirdeki renk olduğunu öğrendik. Garip olan sandalye kumaşı için de önce 2320 kod ile satış yapıldığı ama sonra yanlışlığı fark ederek 2220 olarak değiştirdiklerini Doğtaş personeli de doğruladı. Sistemde değişiklik kayıtlı. Ayrıca 3 lü koltuk ta sökük vardı. Satan bayi ile görüştük ama satan kişi ve onun amiri işten ayrıldığı için üzerlerine almak istemediler. Merkeze mail atın dendi. 1,5 ay bekledik ama ses çıkmayınca aradık. Biz bayi ye sorduk bir sorun yokmuş kapattık dosyayı dediler. Kiminle konuştunuz deyince ayrılan personeli aradık yanlışlık yokmuş dediler. O zaman söyler misiniz. Neden sandalye ve koltuklar farklı renk dediğimizde sözleşmedeki kodu bilmemiz gerekiyormuş. Gibi bir iddia ile savunma yapıldı. 6 ay önce işten ayrılan eleman ne hikmetse tüm o satışların içinde bizim takımı ve sandalyeleri hatırladı ve sorun yok dedi! Daha da ötesi o zaman teknik servis kaydı açalım dendi. Teknik servis geldi ve bayi kaynaklı hata ve bunu forma yazıyorum dedi. Söküklere bakıp bakmayacağını sorduğumuzda gerek olmadığını zaten koltuk renginin hatalı olduğunu ve değişeceğini söyledi. 2 gün sonra teknik servisten aradılar ve sanki kimse gelmemiş, o gün eve gelen teknik personel bunları hiç söylememiş gibi elinizde yazılı bir belge var mı dediler. Sisteminizde renk değiştirme ile ilgili kayıt var dediğimizde bir şey yapamıyoruz ama tekrar bakalım dediler ve o günden beri kimseye ulaşamıyorum. Çağrı merkezi ilgili personel uyarılacak dedi. Hanımefendi 6 ay önce satan kişi ayrılmış kimi uyarıyorsunuz diyorum. Cevap yok... Aynı cümleler. İşi Tüketici Mahkemesi'ne taşımadan önce son kez burada paylaşmak istedim. Bu marka kendisine duyulan güveni kesinlikle hak etmiyor. Kartela renklerini bilmemiz gerekiyormuş!

25 Kasım 2024 13:10 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

26 Kasım 2024 11:21

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

27 Kasım 2024 08:20

Firmadan hemen irtibat sağlandı ve sorunun en kısa sürede çözüleceği bilgisi verildi. Şu anda bekleme sürecindeyim. Takipteki tüketiciler için tekrar bilgilendirme yapacağım.

30 Aralık 2024 14:21

28 Şubat 2024 20:56
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 17:24
Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 11:23
Doğtaş Kalitesizliği Ve Ortada Bırakışı!
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 20:14

25 Ağustos 2025 02:03