Betül sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 18:10

Doğtaş Mamak Nata Vega şubesinden 26.11.2023 tarihinde evde kedi beslediğimi özellikle belirterek (pati dostu kumaş denilerek) satın aldığımız koltuk takımını 2 gün geçmeden her yerini kedim tırmaladı ve deforme oldu. Biz bu konuyu bayiyle ve müşteri hizmetleriyle defalarca görüştük fakat bir çözüme ulaşamadık. Sonrasında mağaza müdürü yardımcı olmak adına tekrar bizimle görüştü ama ekstra kumaş ücreti vererek değişim yapılacağını söylediler. Ödemeyi de yaptık fakat ne arayan var ne soran, malzemeler talep edildi. Üretimde, kargoda vs. diyerek hep geçiştirdiler. 13.07.2024 tarihinde koltuk takımının ünitesini satın aldık. Montajında hatalı geldi ve hala servis bekliyoruz. Bugün 22.11.2024 tarihindeyiz ve biz hala Doğtaş denen marka ile uğraşıyoruz, hala dert anlatmaya çalışıyoruz. Kimsenin kimseden haberi yok, ortada ne ürün var ne çözüm... Hala değişim, tadilat hiçbir şey yapılmadı. Ne müşteri hizmetleri ne bayi, sanki ürünü biz sattık onlara. Ki bu süreçte de herkese söylüyorum, uyarıyorum, Doğtaş pişmanlıktır.

22 Kasım 2024 18:20 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

25 Kasım 2024 09:34

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Betül
Betül
25 Kasım 2024 11:36

Evet çözüm arkadaşlarınızla görüştük ama bir çözüme ulaşamadık hala geçiştiren cevaplar (servis ekiplerimiz sizi arayacak.) ben size daha ne kadar süre derdimi anlatacağım merak ediyorum 1yıldır anlatamadım.

Ercan sonuçtan çok memnun

13 Mart 2025 16:01
"Sorunum çözüldü"
Dayanıksız Kumaş Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Canan sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 12:10
Doğtaş Mobilya Koltuk Takımı Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2023 17:17

02 Eylül 2024 16:55