Gülşah sonuçtan çok memnun

Doğtaş Diamond Konsol Kalitesizliği!

19 Mayıs 2023 16:19
Gülşah'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

04 Temmuz 2023 21:46

Doğtaş Diamond marka Konsol altın sarısı kısımlar yapışkanları attı üç buçuk yıl önce almıştık tamir için talep oluşturmuştum geldiler ertesi gün yine aynı şekilde çıktı o kısımlar tamir talep ediyorum lütfen düzgünce gelip yapsınlar videoda ekledim tekrar tekrar şikayet yazmak istemiyorum buraya

18 Mayıs 2023 11:27

Doğtaş Diamond marka konsol üç buçuk yıl oldu alalı bu sene konsolda sarı kısımları yapışkanmış kendiliğinden yerinden çıkmaya başladı tamirini talep ediyorum

22 Mayıs 2023 16:18 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

03 Haziran 2023 10:08
Doğtaş Diamond Konsol Kalitesizliği!

Sorunun çözümü için servis yönlendirildi tekrar yapıştırma yapıldı ancak ikinci gün yapışkanlar tekrar attı şu an konsol aynı şekilde tekrar servis gönderilmesini ve bu sefer kesin çözüm sağlanmasını rica ediyorum

18 Temmuz 2023 16:49

Teşekkürler

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2025 21:50
Konsolun Ayakları Kırıldı, Malzeme Kalitesi Hayal Kırıklığı Yarattı
Konsolun Ayakları Kırıldı, Malzeme Kalitesi Hayal Kırıklığı Yarattı

04 Temmuz 2025 23:55
Alp sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Mobilya Aynı Tasarım Hatasıyla Tekrar Eden Alt Tabla Sorunu ve Kalıcı Çözüm İsteği

21 Aralık 2025 15:26
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Çocuk Güvenliği Tehlikede: Doğtaş Milena Çekmece Sorunu Ve Servis Eksikliği

09 Mart 18:41