MNG Kargo Ve Elemanlar Tarafından Özensiz Taşınılan Kargolar

12 Mart 2024 21:10128
11 Mart 2024 13:00

Video gerekli her şeyi gösteriyordur söylenecek başka sözü olan varsa bir de bunların gitti geldi ücreti tarafımdan ödenmek zorunda bırakılıyor yazıktır günahtır Tek bir yer kırılır anlarım paramparça geri gelmesinin açılmamasını MNG Kargo yapabilecek mi bu zararımı kim karşılayacak gerçekten merak ediyorum

13 Mart 2024 09:05 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Kurulduğu ilk günden itibaren sektördeki yeniliklerin öncüsü ve uygulayıcısı olan MNG Kargo, hizmet verdiği tüm kişi ve kuruluşların ihtiyaçlarına en hızlı ve güvenli şekilde çözüm üretip, var olan çalışma birlikteliğini yarınlara geliştirerek taşımaktadır. Müşterilerimizden gelen şikayetleri bu kapsamda kurumsal markamızın varoluş hedefine hizmet eden önemli bir fırsat olarak görerek titizlikle değerlendirmekte ve süreç çalışmalarımızda dikkate almaktayız. Bu kapsamda öncelikle görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için ayrıca teşekkür ederiz. Çözüm merkezimiz yaşadığınız sürecin memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Saygılarımızla MNG Kargo Müşteri Deneyimi Müdürlüğü #İşimizdeÖncüyüz #SorumluluğumuzBüyük

13 Mart 2024 15:09

Ya mail ile ne çözebileceksiniz yolladım ever mail bakalım geri dönüş yapacak misiniz ve aradaki taşeron firmaya verip transfer işlemlerini onlara yaptırmak onufa geçtim taşeron firmanın yabancı uyruklu kişileri çalıştırmak benim ve benim gibi nicelerin kargolarını bu adamlara teslim edebiliyorsunuz. Vicdansızlık bu anlarım bir yeri kırılır ama paramparça edecek kadar bu me sorumsuzluk... Ben esnaf olarak sizi kınıyorum çözüm bulunur mu sanmıyorum Çünkü sizin doğanızda hep karşı tarafa suclumak haksiz görmek var. Yazıktır günahtır 6-7 bin liralık ürünüm çöp oldu bununlanda kalmadım bir de gitti geldi kargo ücreti 1900 lira ödemek zorunsq kaldım Mail yolladım buna ilave onu da tekrardan burada yolluyorum bakalım cevabiniz yine otomatik mi olacak yoksa bir kisi beni arayıp acaba sorumluluğu üstüne alabilecek mi

13 Mart 2024 15:27

Dediğiniz yere mail attım ama geçersiz bir mail diye geri geldi Kim tarafından yollanıyor siz insanlarla dalga mi geçiyorsunuz ya

Karşı Ödemeli Gönderide Zorunlu Kargo Ücreti Tahsilatı Ve İade Talebi

1 Haziran 16:21131

"Merhabalar; Öncelikli olarak, telefon aracılığı ile tarafıma ulaşan müşteri temsilcisi hanımefendinin konuyla ilgilenmesi ve problemin çözüme kavuşabilmesi için göstermiş olduğu performanstan gayet memnun kaldım. Markanın daha iyi bir seviyeye gelebilmesi adına gösterdiği çaba ve tekrardan tarafıma dönüş sağlayarak çözüm odaklı iletişim kurduğu için kendisine çok teşekkür ederim. Bu konu haricinde belirtmem gerekirse, DHL firmasının kurumsal olarak iş prosesinde hatalı bir nokta olduğu kanaatindeyim. Şahsi olarak shopier.com Web sitesinde hesabım mevcuttur. Satıcı olarak kayıt olduğum profilimde, ürünleri koyarken teslimatta ödeme yani alıcı tarafından kargo ücretinin ödenmesi ile ilgili seçeneği işaretleyerek ürünleri siteye yükledim. ‘’teslimatta ödeme’’ seçeneğinin altındaki firmalar arasında DHL (e-commerce) mevcuttu. Bir ürünle ilgili sipariş geldiğinde, başka bir kargo firması şubesinde işlem yapma hakkım olmasına rağmen, daha önceki DHL markası deneyimlerimden ötürü bu firmada işlem yapmak istedim. Fakat şubeye gittiğimde firma kurumsal prosesi gereği kargo ücretinin satıcı tarafından ödenmesi zorunluluğu olduğu bilgisi aktarıldı. Bende hem satış günü politikasını aşmamak hem de müşterimi mahcup ve mağdur etmemek adına bu ücreti mecburen ödemek zorunda kaldım. Bu sebeple mağduriyet yaşamış oldum. Özetlemek gerekirse, bu durumun firma prosesi içinde majör bir hata olduğu kanaatindeyim. Shopier ve DHL arasındaki bu hatalı noktanın ivedi olarak düzeltilmesi, bu markayı kullanan diğer müşterilerinde mağdur olmasını önleyecektir. Yapmış olduğum bu geri bildirimin, şirket içi yetkili birimlere ulaşmasını talep ederim. İyi çalışmalar dilerim."

Baro Kimlik Kartımla Kargo Gönderimi Sistemsel Kısıtlama Nedeniyle Yapılamıyor

9 Eylül 2025 00:07414

"Problemimiz gün içerisinde çözüldü tüm DHL çalışanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederim"

Teslim Edilmeyen Kargo Nedeniyle Yaşadığım Mağduriyet Ve Çözüm Talebi

20 Ağustos 2025 13:55325

MNG Kargo İstanbul Yenikapı Şubesi üzerinden gönderilen 735897663661 numaralı kargom tarafıma teslim edilmedi. Kargo fir...

Teslimat Adresime Getirmeyen Şube Ve İlgisiz Çalışan Mağduriyeti

23 Temmuz 2025 11:32982

Merhabalar, MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık a. Ş. Yeni adıyla (DH...

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye Hatalı Paket Teslimatı

DHL EcommerceTürkiye Hatalı Paket Teslimatı

Osman
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe
DHL Ecommerce Türkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL EcommerceTürkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce Türkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

DHL EcommerceTürkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

Burcu

Öne ÇıkanKonular