MNG Kargo Geç Saatte Kargo Getiriyor

Melike
11 Eylül 2024 20:33812

MNG Kargo Tekirdağ Altınova şubesi kargomu dağıtıma çıkarmış.
Bütün gün evde kargo bekledim.
Akşam 5 e kadar gelmeyince evden çıktım.
Akşam 8 olmuş ben dışarıdayım beni arıyorlar kargoyu getirdik diye.
Bu saatte kargo mu gelir şok oldum. Evde değiliz dedim haliyle.
Şubeden alırsınız deyip yüzüme kapattı.
Şube bana uzak bir de bu saçmalık var. Hem ben hem satıcı mağdur oluyor çünkü gidip te oradan almayacağım kargoyu. Bir daha gerçekten MNG ile çalışan yerlerden ürün almayı düşünmüyorum

11 Eylül 2024 20:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Melike C , MNG Kargo - a company of DHL'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. MNG Kargo - a company of DHL olarak, yirmi yılı aşkın süredir, kusursuz teslimat ile herkesin hayatına değer katma ve sektördeki yeniliklerin öncüsü olma vizyonumuzla, müşterilerimize dünya standartlarında hizmet sunmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizden aldığımız tüm geribildirimleri hizmet standartlarımızı yükseltmek için önemli bir fırsat olarak değerlendiriyor, bu verileri analiz ederek operasyonlarımızı daha iyi hale getirmek için kullanıyoruz. Bu kapsamda çözüm merkezi temsilcimiz, MNG Kargo - a company of DHL MNG Kargo geç saatte kargo getiriyor konulu ve 30019702 numaralı başvurunuzun memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü şikâyet, bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi ilettiğiniz takdirde de sizinle irtibata geçilecektir. Görüş, talep ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, MNG Kargo - a company of DHL Müşteri Deneyimi Müdürlüğü

MNG Kargo Tekirdağ Rodosto Şubesinde Sürekli Teslimat Sorunu

Gökhan
2 Mayıs 2025 14:12620

MNG Kargo Tekirdağ Rodosto Şubesinin ciddi bir teslimat problemi var. Kaçıncı kez yaşadığımı bilmiyorum ama ne zaman ald...

MNG Kargo Zamanında Teslim Edilemeyen Ürün Şubeden Alacaksınız Denildi

Berna
28 Eylül 2023 12:24341

"Sonrasında Sinan bey tarafından arandım teşekkür ederim çok ilgilendiler"

MNG Kargo Teslim Edilemedi Yalanı

Ramazan
25 Mart 2024 19:51124

"Problem çözüldü kargomu teslim aldım müşteri hizmetleri uğraşlarından ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederim"

MNG Kargo "Teslim Edilemedi" Mesajı Ve Aslında Tüm Gün Evimde Olmam.

Mikail
8 Ağustos 2024 00:18287

"Eyvallah müşteri hizmetleri benimle ilgilendi. Umarım bu problemle karşılaşmam bir daha."

MNG Kargo "Teslim Edilemedi" Mesajı Ve Aslında Tüm Gün Evimde Olmam.

MNG Kargo Kargoları Teslim Etmiyorlar

Cansel
18 Aralık 2023 19:43456

"Emine hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim"

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe
DHL Ecommerce Türkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL EcommerceTürkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce Türkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

DHL EcommerceTürkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

Burcu
DHL Ecommerce Türkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

DHL EcommerceTürkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

Rugeyyanur

Öne ÇıkanKonular