MNG Kargo Bilge Şubesi Zafer Mah Siparişimizi Adresimize Getirmiyor

Arzoo
16 Mart 2024 12:23533

İki gündür bekliyorum. Siparişim gelecek diye beklerken daha sonra bana mesaj geliyor. Başarısız diyor.

Trendyol'dan sipariş verdiğim zaman MNG Kargo olunca siparişimi adresimde getirmiyorlar! MNG'yi arıyorum, bana diyorlar ki size yanlış bilgi göndermişler. İki gün sonra gelecek.

MNG bilge şubesi sürekli oyalıyor. Bizimle dalga geçiyorlar. Madem böyle çalışıyorsunuz, doğrudan yazın 'biz getirmeyeceğiz, şubeden gelip alın' diye! Yazıklar olsun.

16 Mart 2024 12:35 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Kurulduğu ilk günden itibaren sektördeki yeniliklerin öncüsü ve uygulayıcısı olan MNG Kargo, hizmet verdiği tüm kişi ve kuruluşların ihtiyaçlarına en hızlı ve güvenli şekilde çözüm üretip, var olan çalışma birlikteliğini yarınlara geliştirerek taşımaktadır. Müşterilerimizden gelen şikayetleri bu kapsamda kurumsal markamızın varoluş hedefine hizmet eden önemli bir fırsat olarak görerek titizlikle değerlendirmekte ve süreç çalışmalarımızda dikkate almaktayız. Bu kapsamda öncelikle görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için ayrıca teşekkür ederiz. Çözüm merkezimiz yaşadığınız sürecin memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Saygılarımızla MNG Kargo Müşteri Deneyimi Müdürlüğü #İşimizdeÖncüyüz #SorumluluğumuzBüyük

MNG Kargo Trendyol'dan Aldığım Ürün Teslim Edilmedi Para İadesi De Yapılmıyor

Enes
20 Temmuz 2023 19:47338

"Ayşe hanım geri dönüş yaptı teşekkür ederim ilgi ve alakasından dolayı MNG Kargo bünyesinde böyle daha fazla kisiler yer almalı"

MNG Bursa Prof. Tezok Şubesi Kargo Teslim Etmiyor

Şeyda
16 Haziran 2023 13:13557

"MNG müşteri temsilcisi Zarife hanım çok iyi ilgilendi ve çözüldü durum teşekkürler"

1 Destek

MNG Kargo'dan Şikayetim Var

Sercan
21 Temmuz 2023 18:5463

"İlgilenen Ahmet Bey beni tatmin etmiştir. Teşekkür ediyorum."

Yavuz
12 Temmuz 2023 18:1053

"Arayan kişinin ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum."

Sezin
10 Ekim 2024 12:474.020

Trendyol üzerinden MNG Kargo ile tarafıma ulaşacak bir ürün sipariş ettim. Adresi çok açık bir şekilde yazmama rağmen MN...

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe
DHL Ecommerce Türkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL EcommerceTürkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce Türkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

DHL EcommerceTürkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

Burcu
DHL Ecommerce Türkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

DHL EcommerceTürkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

Rugeyyanur

Öne ÇıkanKonular