Adem sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank'ın Bilgilendirme Eksikliği Ve İcra Şoku

26 Aralık 2024 15:07

Denizbank kredi kartı borcumdan dolayı SMS ya da resmi kanallı bir bilgilendirme yapmadan icraya vermiştir. Avukat arıyor diyor ki ikametgah adresinize iki sefer ihtar çekildi. Muhtarı arıyorum muhtar bana gelen herhangi bir evrak yok diyor. Soruyorum kendisine emin misin gelmiş de teslim alıp unutmuş olabilir mi sin diye hayır gelmedi diye söylüyor. Bir tek avukatın icra yazısı geliyor ve teslim aldıktan 3 gün sonra elime geçiyor. Demem o ki saygıdeğer Denizbank siz avukatlara para kazandırmak için mi bu şekilde hareket ediyorsunuz. Borç tabii ki bizim borcumuz kaçtığımız gittiğimiz yok yerimiz belli yurdumuz belli telefon numaralarım güncel bana telefonda Herhangi bir SMS göndermeden gönderildi. Dediğiniz ihtarlar resmi olarak biri tarafından teslim alınıp bana ulaştırılmadan 73 bin lira olan kredi kartı borcumu üstüne 30 bin daha ekleyip avukatları ihya etmeyemi çalışıyorsunuz. Yapılan yanlış işlemden dolayı hatanın düzeltilmesini icraya gönderilen işlemlerin avukattan geri alınıp borcuma dair yapılandırma yapmadığınız takdirde yasal yollardan hakkımı arayacağımı bilmenizi isterim.
Bu borç ile alakalı bana bir kere olsun SMS olarak bilgi vermediniz. Telefonuma bir tane mesaj atmadınız. Haaa şimdi aradık dersiniz. Saçma sapan telefonlardan aramalar gelmiştir. Açmamışımdır. Resmi numaranızdan arama yapmadıysanız nereden bileceğiz sizin Denizbank dan aradığınızı bir çok insan tanımadığı numarayı açmıyor ki ben açmam. Daha iki gün önce bir cep telefonu numarasından arandım tesadüf açtım Denizbank ek hesabı borcum için arandığım söylendi.
İlginç olan da şu ben bunun peşine düştüm birkaç sefer müşteri hizmetlerini aradım dedim ki bana hiç SMS göndermediniz bildirim yapmadınız direkt olarak icra yazısı geldi. Avukattan dedikten sonra ek hesap borcum için SMS ile bilgilendirme yapılmaya başlandı. Demek ki neymiş icraya verilmeden önce SMS olarak bilgi verilebiliyormuş.
Şunu bilin ki gerekli en üst mercilere kadar yazacağım yasal yollardan da hakkımı arayacağım. Bedava yoktan yere avukata 30 bin ödettirmeye çalıştığınız için

26 Aralık 2024 16:13 (Şikayetten 1 saat sonra)
27 Aralık 2024 13:25
denizbankin-bilgilendirme-eksikligi-ve-icra-soku-2.jpg
denizbankin-bilgilendirme-eksikligi-ve-icra-soku-1.jpg

PTT müşteri hizmetleri ile yazışıyorum bana verdikleri bilgi Adınıza Sakarya Hendek ilçesi olarak gönderilen bir tebligat yoktur. Yalan söyleyen kim şimdi Denizbank mı yoksa PTT müşteri hizmetlerimi Bu arada Gölcük şubesi ile görüştüm bugün kredi kartı borcum ile alakalı hiç SMS gönderilmemiş bilgisini alıyorum. Avukat maaşıma haciz yazısı gönderiyor. 73 bin olan borcum icra yazısı ile 102 bin liraya çıkıyor maaş haczi yazısı geliyor borç 118 bin siz dalgamı geçiyorsunuz adam mı seçiyorsunuz ben bu kadar fazla parayı kime neden ne sebeple ödüyorum. Buyurun ekte PTT müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşme ss leri var inceleyin. Telefonuma mesaj gönderilmediğine dair Gölcük şubeniz ile görüştüm. Konuşmalar kayıt altındadır. Oradan da SMS gönderilmemiş diyor. Sadece şifre SMS falan gönderilmiş bilgisi veriliyor. Banka kişisel bilgilerim adresim ve telefon bilgilerim de güncel bu durumun sorumlusu ya da sorumluları kimdir.

30 Aralık 2024 09:43

Kardeşim bana ihtar çektiğinize dair bir bilgilendirme yapın ihtar çektiniz nereye gitmiş kime gitmiş kim teslim almış SMS göndermediniz bir şey yapmadınız size ispatlıyorum her şeyi bir de mail atmışlar demişler ki Denizbank vekil avukatı diye herkes biliyor bu dosyaları avukatlık bürolarına Sattığınızı insanların canı zaten burnunda ben neden 40 bin 45 bin fazladan para ödüyorum. Bu nasıl adalet bu nasıl sistem sizin arkanız da kim var. Bakın çok bir şey demiyorum. Bana iki sefer ihtar göndermişsiniz ne zaman kime gönderdiniz kim teslim almış bana SMS ile bilgilendirme yapmadınız bunu şube den bile söylüyorlar bana bunları ispatlayın

Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Metehan
25 Temmuz 2024 14:05

Denizbank ve Hukuk Bürosu İle Yaşanan Sorunlar

31 Aralık 2024 21:53
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank'ta Kapanmayan Hesap Ve Bitmeyen Borç Sorunu

24 Mart 2025 18:57
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 13:52

Denizbank Kategorileri