Mert sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 14:57

Denizbank mobil uygulaması daha hızlı bir deneyim için bize interneti kapattırıyor, ancak internet kapanınca da bir hata oluştu mesajı alıyoruz. Bize kendi sabit hattımız üzerindeki internetten bağlanmamız gerektiğini söylüyor. Ben, evim olsun iş yerim olsun her yerde Wi-Fi hizmeti alıyorum. Dışarıda internete ihtiyaç duymadığımdan hattımdan internet kullanmıyorum. Bu yüzden Denizbank mobil uygulamasına giremiyorum. Sizin uygulamanıza girmek için internet paketi mi almak zorundayım? Kendi elimde Wi-Fi var, oradan neden bağlanamıyorum?

05 Haziran 2024 17:40 (Şikayetten 2 saat sonra)
13 Haziran 2024 22:02

Herkese merhaba, Denizbank beni aradı ve bana verdikleri cevap çok enteresandı, bu olayın güvenlik için böyle bir şey olduğu söylediler, diğer bütün uygulamalar Wi-Fi ile girerken sıkıntı olmuyor biz deniz mobil ile girerken güvenlik açığı oluyormuş demek ki, ayrıca bana diyor ki ilk sefer böyle girdikten sonra diğer girişlerinizde 3 ya da 4 e kadar, Wi-Fi ile girebiliyormuşuz, şahsen denemedim ama buradaki çelişkiyi anlamadım, madem güvenlik için niye sonraki girişlerimizde Wi-Fi ile girebiliyoruz, onu da geçtim zaten maksat benim kendi evimin dükkanımın Wi-Fi si ile girebilmek, hattımın interneti olmadığı için sıkıntı zaten, her iki durumda bir biri ile çelişiyor, ben dedim böyle daha saçma diye teknik yazılım ekibimize bildireceğiz size tekrar döneceğiz dediler, dönüş yapılmadı. Bu işin sonunda kartıma borcum var biraz onu da bitirince kartı da kapattıracağım hesabımı da, ben çünkü internet almayacağım hattıma artık, çünkü kullanmıyorum boşu boşuna her ay para ödüyorum, her yerde internet var, tabi ben gidip bilmediğim bir kafenin internetine bağlanıp hesaplarımı açmıyorum, ayrıca bankada mobil bankacılığa erişmemiz gerektiği zaman oradaki çalışanlar internetiniz yoksa bankamızın internetine de bağlanabilirsiniz diyorlar.

24 Haziran 2024 12:53
denizbank-mobil-uygulamasi-wi-fi-kapattigindan-uygulamaya-girilmiyor-1.jpg

Uygulamaya hala giremiyoruz, İnterneti kapattırarak uygulamaya girmemizi nasıl beklersiniz anlamıyorum.

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 23:08
Denizbank Mobil Bankacılık Uygulaması Güncellemeleri Ve İnternet Erişim Zorlukları

24 Ocak 2025 20:52
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 05:46
Denizbank Mobil Uygulama Erişim Sorunu Ve Zorunlu İnternet Ücreti
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Mobil Uygulama Bağlantı Sorunu Ve Hesap Kapatma Tehdidi

12 Aralık 2024 19:09
Denizbank Mobil Uygulama Bağlantı Sorunu Ve Hesap Kapatma Tehdidi
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
08 Ağustos 2024 16:12