Denizbank Kırçıl Hukuk Bürosu

Süleyman
02 Ağustos 2024 18:22

Denizbank kredili mevduat hesabımı ödeyemediğim için Kırçıl Hukuk Bürosu (B****) isimli avukatlık bürosuna devredilmişim. Buraya kadar anladım, ödeme yapamadığımı da Denizbank'a söylemiştim. Bu sürecin buraya geleceğini zaten biliyordum. Sabahtan beri avukatlık firmasından kendilerini 02164051186 numaradan aramam yönünde SMS alıyorum. Az önce aradım, adını dahi söylemeyen bir hanımefendi ile konuştum. Konuşma üslubu çok kötüydü ve benimle böyle konuşmalarını istemediğimi söyledim. Ben borcumu ödemediğimi zaten söyledim. İşte ödeyemeyeceğinizi söyleyince sorun çözülüyor mu? Parayı kullanırken iyiydi. Banka parasını isteyince de bir hallere giriyorsunuz, benim üslubumda ne var dedi. Benimle düzgün konuşacaksınız, adınızı dahi söylemiyorsunuz dedim. Ben sanki parayı sizden almışım da vermiyormuşum gibi davranıyorsunuz dedim. Benim bankamın parası, tabii ki isteyeceğim. İşte siz şaka gibisiniz, bu borcu ödeyeceksiniz diye bağırıp çağırdı. Ses kayıtlarını bankaya vereceğim, sizin için farklı işlemler de yaptıracağım, göreceksiniz diye de beni tehdit edip telefonu kapattı. Böyle mi oluyor bu işler? Terbiyesizlikle mi oluyor? Ses kayıtlarının örneğini ben de istiyorum. Benimle de paylaşılırsa sevinirim.

09 Ağustos 2024 06:47 (Şikayetten 6 gün sonra)

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
24 Mart 2025 19:52
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Borç Nedeniyle Aileme Ve Çevreme Yapılan Baskıdan Çok Rahatsızım

İbrahim
03 Temmuz 2025 17:38
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Müşteri Hizmetleri Tarafından Tehdit Edilme

Gökhan
12 Şubat 2025 13:20
Günseli sonuçtan hiç memnun değil

Günseli
12 Mart 2025 12:31