Onur sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Çaresizliği Ve Pişmanlığı

08 Haziran 2024 23:00

Denizbank, güvenlik sebebi bahanesiyle mobil bankacılık ve internet bankacılığına girişimi kısıtladı. Dakikalarca beklemenin ardından müşteri temsilcisine ulaştım. Söyledikleri sadece bir açıklama göremiyoruz. Talep oluşturacağız ve talebin sonucunu bekleyeceksiniz. Başka bankadaki şahsi hesabıma dahi havale yaptırmıyorlar. Kısacası hafta sonu acil ihtiyacım olan paramı şimdilik kullanamıyorum. Talep oluşturulmuş ve mesaj geldi. Mesajda 3-6-9-12 güne kadar sonuçlanabilir yazıyor. Bu arada hesabımda yasal bir bloke yoktur. Yarım saat öncesine kadar havale ve EFT yapabiliyordum.

Onur
08 Haziran 2024 23:00
Denizbank Çaresizliği Ve Pişmanlığı

Denizbank da hesabınızda paranız varsa bir anda günü güzel geçmeyen bir Denizbank yöneticisi sanki savcıymış gibi hesabınıza keyfi olarak bloke koyabilir ve hiçbir açıklama yapmadan hesabınıza girişinizi paranıza ulaşımınızı güvenliğiniz için yaptık diyerek koşulsuz olarak kısıtlayabilir. Başka bir bankadaki şahsi hesabınıza bile paranızı aktarma imkanınızı tamamen elinizden alabilir. Ben şahsen sanmıyorum müşteri kayıtlı telefonundan aradığında bir güvenlik sorunum yok paramı ben istediğim gibi havale yapıyorum dediğinde şayet mesele gerçekten müşteri güvenliğiyse üst üste havale EFT yapmam şüphe uyandırdıysa kısıtlamayı açmaları gerekir. Sanmıyorum ki hiçbir bankacılık kanununda bu şekilde vatandaşı mağdur etme maddesi yoktur. Tüm mağduriyetimi ve yasal haklarımı ayrıca keyfi olarak hesaplarıma erişim kısıtlaması kararını veren ilgililer hakkında yasal işlem başlatacağımı da ayrıca belirtmek isterim.

Onur
09 Haziran 2024 11:06

İnternet ve mobil bankacılıkta olan kısıtlamam devam ediyor. Hesabımdaki parayı kullanabilmek için dün gece saat 24 den önce bir miktar ve 24 den sonra bir miktar olmak üzere gece yarısı bankamatiğe gitmek zorunda bırakıldım. Bankamatik çekim limitlerimi de arttırma talebimi işlem yapamıyoruz gerekçesiyle yükseltmediler. Kısaca bankamatik de extra fark ödeyerek kısıtlanmış olan hesabınızdan bankamatik günlük limitiniz kadar çekim yapabilirsiniz. Yeter ki banka sizin paranızdan para kesintisi yapsın masraf adı altında sizi koparsın. Bu sebeple Denizbank da mecbur kalmadığınız sürece asla 1 TL nizi bırakmayın. Ben yarın ilk iş tüm hesaplarımı kapatarak ilgili kanunsuz uygulamayı yapan ve buna imkan tanıyan deniz banktan şikayetçi olacağım. Aman diyeyim ha yat Denizde falan ber bat reklamlar alda n mayın.

11 Haziran 2024 11:00 (Şikayetten 2 gün sonra)

Hacı

Merhaba sorun çözüldü mü