Ali sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 22:24

Denizbank bankalar içinde kampanyalar bakımından en zayıf ve elit kesime hitap eden ve mobil uygulamasında kampanyaların çoğu gözükmemekte, ama bilgisayar ve tarayıcıda her şey gözüküyor. Bankaya bildirim yapsan dönen yok uğraşlarım sonucu gecen seneki puanlarımı bu sene yüklettim, kampanyaların bonuslarını hep sorunlu kayıt açtırıp yüklüyor. Madem müşterisini bu kadar uğraştıran bir banka yapamayın o zaman. Bende herkes gerçekleri öğrensin diye etkili platformda ispatlı paylaşıyorum. Empati yapmak lazım ben kaç yıllık müşterisiyim bana yaparsa

05 Mart 2024 01:08

BP de 4 kere 700 TL harcamadan 180 TL indirim yansımadı banka Bonus yüklemede her ay sorun yapıyor slipleri bende yükleyeceğim siteye 1 ayda market be internet harcamalarından kazandığım bonusları yüklemedi bir önceki aynı iş yerlerinden yükledi bonusu

Ek
Ek
15 Şubat 2024 05:34 (Şikayetten 7 saat sonra)
Ali
17 Şubat 2024 23:09
Denizbank Banka Uygulamasında Kampanyalar Gözükmüyor

Denizbank kampanyaları uygulama dışında başka telefon kayıt öncesi var sonrası yok ve başka tarayıcılarda var ama 5 gündür banka duyarsız dönüş yok ve herkesin bilgilendirilsin empati misali etikli platformda paylaşmak yarin başkasına lazım olacak. X

Ergün sonucu yetersiz buldu

22 Ağustos 2023 01:08