Halil sonuçtan çok memnun

Decathlon Ürününe Sahip Çıkmıyor

07 Temmuz 2024 13:16
Halil'in Teşekkür Mesajı
“Engin Bey Seçil hanıma çok teşekkür ederim.”
05 Temmuz 2024 20:20

Benim bir hatam olduğunu düşünmüyorum ürün 110 kg taşırım diyor. Çocuğum kullanıyor. Ben kullandığımı sayarsak ki kendi sandalyem büyük 85 kg yim bu nasıl böyle olabilir. Krılma garantisi yokmuş evet ürün hor kullanılmıştır anlarım ama çiziksiz ürüne nedeni kendinde ararsın bugün saat 20:00 Bursa Korupark şube sarışın mavi gözlü bayan arkadaş direk çevirdi beni 05.07.2024

08 Temmuz 2024 11:02 (Şikayetten 21 saat sonra)
09 Temmuz 2024 12:08

Merhaba Halil İbrahim Bey, Talebiniz ile ilgili yaptığınız görüşme sonucu şikayetiniz sonuçlandırılmıştır. Daha iyi bir alışveriş için buradayız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

17 Temmuz 2024 20:44

Engin Bey Seçil hanıma çok teşekkür ederim.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon Garanti Kapsamındaki Sandalyemin Değişimi Haksız Yere Reddedildi

13 Ağustos 2025 13:15
Decathlon Garanti Kapsamındaki Sandalyemin Değişimi Haksız Yere Reddedildi

20 Temmuz 2025 11:59
Mustafa sonuçtan çok memnun

Garanti Süresi Sonrası Kısa Sürede Yıpranan Kamp Sandalyesi İçin Çözüm Sunulmadı

24 Ekim 2025 12:19
"2 yıllık garanti süresi bitmesine rağmen en azından ücretli parça desteği verildi. %90 ı sapasağlam olan ürünü çöpe atmaktan kurtardım. Bu da bir şey ama ömrü garanti süresiyle sınırlı olmayan daha uzun ömürlü ürünler üretmek konusunda çaba gösterilmeli."
garanti-suresi-sonrasi-kisa-surede-yipranan-kamp-sandalyesi-icin-cozum-sunulmadi-5.jpg
garanti-suresi-sonrasi-kisa-surede-yipranan-kamp-sandalyesi-icin-cozum-sunulmadi-1.jpg
Decathlon Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru