Metin sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon Ürünü Kargo Aşamasında İken İade Aldı Ve Fiyatını Yükseltti

02 Nisan 2023 16:23

Decathlon'dan katlanabilir bar destekli ağırlık ve mekik (bench) sehpası corength ürününü satın aldım. 3000 Türk lirası olan ürünümü bana sormadan kargo aşamasında iken iade aldılar ve şimdi ürünün değeri 3450 TL gerçekten çok kötü bir deneyim ve kimseye ulaşamıyorum detaylı olarak şöyle anlatayım. Aldığım günden iki gün sonrası için kargo teslimatı gözüküyordu ve online olarak siparişini verdim. Aradan bir hafta geçtikten sonra gelmeyen ürünüme ben iade talebi oluşturmuşum gibi kargo aşamasında iken iade edildiğine dair mail geldi. Bu süreçte ben hala ürünün gelmesini bekliyordum. Çağrı merkezinden beni sürekli internet sitesine yönlendirdi destek için mail attım ve cevap gelmedi. Sitelerindeki WhatsApp destek numarasına mesaj atacaktım ki verdikleri numarada bir WhatsApp hesabının olmadığını gördüm. Ben Decathlon’a güvenerek kendilerinden bu ürünü almak istedim ve lokal satıcıların onda biri kadar olamadılar ben bu ürünü hala satın almak istiyorum ancak artan fiyat farkını kabul etmiyorum çünkü ürünü ben iade etmedim ve benim adıma illegal olarak bir iade talebi oluşturdunuz ben bütün haklarımı biliyorum ve şu an burada yapılacak olan her türlü iletişim delil olarak kullanılacaktır.

03 Nisan 2023 09:33 (Şikayetten 17 saat sonra)
Metin
Metin
06 Nisan 2023 15:51

Bir kere çaldırıp kapatıp geri arayınca ulaşamamak sorunu çözdüğünüz anlamına mı geliyor?

06 Nisan 2023 16:26

Merhaba Metin Bey, Müşteri ilişkileri yetkilimiz ile yaptığınız görüşme sonucu şikayetiniz sonuçlandırılmıştır. Sizleri tekrar mağazalarımızda görmekten mutluluk duyacağız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz.

Decathlon Kategorileri