Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon İtiwit Kano Liman Kaydı Zorunluluğu

10 Ağustos 2023 11:35

Decathlon mağazasından itiwit şişme kano satın aldım. Ürün açıklamasında liman kaydı gerektiği yazmıyordu. Kocaeli liman müdürlüğüne gidip bilgi istedim ve bana boyu 2.5 metre üzeri olan tüm şu araçları için liman kaydı gereklidir dediler. Liman kaydı yaptırmak için mağazadan fatura ve ce belgesi talep ettim. Ce belgesi yok dediler. Telefon ile müşteri hizmetlerini aradım fakat Decathlon'da destek için canlı görüşme yok oto cevap sistemi ile siteye geri yönlendiriyor. Mail yolladım bana cevap olarak ürünümüz denetim dışıdır kayıt yaptırılmıyor dediler. CİMER'e yazdım kayıt yapılması gerekiyor diye cevap geldi. Ürünü iade ettim. Bu ürün ile denizde mağduriyet yaşayabilirsiniz. Decathlon mağaza çalışanları ürün hakkında yeteri kadar bilgili ve ilgili değil.

11 Ağustos 2023 10:09 (Şikayetten 22 saat sonra)
Volkan
Volkan
14 Ağustos 2023 13:41

Bana yolladığınız mailde amatör denizci belgesi gerekmez yazıyor kanoya ruhsat gerektirmez yazmıyor. Devlet bu kanoyu bağlama kütüğüne kayıt yaptıracaksınız diyor. Kanunları devlet koyar ve uygular Decathlon değil. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Umurunuzda olduğunu sanmıyorum ama artık zaten mağazanızdan içeri adim atmam.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 11:59
Fatih sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2024 17:50
"Zararım karşılandı teşekkür ederim."
Decathlon Online Alışverişte Yaşanan Ürün Ve İade Süreci Sorunları
Decathlon Online Alışverişte Yaşanan Ürün Ve İade Süreci Sorunları
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 19:57
Decathlon Kategorileri