Yıldırım sonuçtan hiç memnun değil

DSmart Sinema Kanalları Sinyal Sorunu

28 Kasım 2023 17:18

10 yıldan daha fazla süredir DSmart müşterisiyim, çokta memnundum aslında. Ancak son dönemde yaşadığım problemler beni tekrar düşünmeye sevk etti. DSmart sinema kanallarından "sinema TV", "sinema 2", "sinema aksiyon" kanallarını izleyemiyorum. Diğer kanallarda problem yok ama bu kanallar uzun zamandır böyle. DSmart çağrı merkezini her aradığımda, - bana enerjiyi kesin 10sn bekleyin, sinyal yeniliyoruz falan deselerde problemim hiçbir zaman çözülmedi. Teknik servis hizmet vermek için 300 TL istiyor. Diğer kanallarınızda problem yok, benim HDMI kablom, anten kablom vs sağlam demek ki. Sizin sinyal kaliteniz düşük, teknik servis gelip ne yapabilir. Üstelik bu ücreti neden ben ödüyorum. Problemin çözümü için sıcak odalarınızdan çıkıp bir aksiyon almaya ne dersiniz? Yoksa kulaklarınızı mı tıkayacaksınız. Göreceğiz.

01 Aralık 2023 17:59 (Şikayetten 3 gün sonra)
06 Aralık 2023 14:47

Tarafıma herhangi bir dönüş sağlanmamıştır.

09 Ocak 2024 15:54

Sabiha
30 Mart 2024 12:44
Ebru sonuçtan çok memnun

07 Temmuz 2023 11:35
"Açıkçası sıkıntımı çözebilmek için çok fazla platform'a başvuruda bulundum. Sonunda çok yetkili bir teknik destek personeli aralıksız yarım saat boyunca tüm denemeleri yaparak sorunlarımı çözdü. Artık sıkıntısız izleyebiliyorum. Ne demişler, geç olsun ama güç olmasın:) Teşekkür ederim."

Cansu
02 Aralık 2023 14:20