27 Haziran 2024 13:54

Bir buçuk ay önce düğünüm vesilesiyle bütün beyaz eşyalarımı mikrodalga dahil Bosch'tan aldım. Tatil derken dolabı son bir ayda kullanmaya başladık. Daha sonra eşyalarımızın hemen bozulduğunu fark ettik, servis çağırdık. Araya bayram tatili girdi. Test cihazı koydular, normalde 4 derece olması gerekirken 9 dereceden aşağı düşmedi. Fotoğrafladım, sonra yine servis geldi. Elektronik devrelerin olduğu kapağı söktü, ölçüm yaptı. Üstüne kapağı kırdı. Neyse, sonuç olarak soğutma problemi var dedi fakat değişim için genel merkez karar verecek dedi. Genel merkez aradı, değerler normal değişim yapamayız dediler. Kusurlu mal sattılar. Ben bu durumu fotoğraflarla birlikte bütün sosyal medya gruplarında paylaşacağım, herkes görsün, özellikle beyaz eşya alım satım gruplarında delilleriyle paylaşacağım. Yazık, günah. Biz güvendik, iyisi olsun dedik, sonuç hüsran. En iyisi Arçelik.

27 Haziran 2024 14:58 (Şikayetten 1 saat sonra)

Ali
Ali
27 Haziran 2024 15:13

15.05 de bugün arandım sözde dolabın ayarlarıyla bizim oynadığımızı düşünülüyormuş o yüzden testo derecesi yüksek çıkıyormuş böyle bir terbiyesizlik olabilir mi nasıl olur da dolabın ayarlarıyla oynayıp bizi yanıltıyorsunuz denilir kısaca dolaylı olarak sahtekar diyorsunuz yazıklar olsun biz dürüstlüğümüz için yaşarız diyecek bir şey bulamıyorum

Edanur
25 Haziran 2024 18:58