Yaprak sonuçtan çok memnun

Yaprak
24 Haziran 2024 14:21

Bosch'tan bir çamaşır (WGA244X0TR) ve bir kurutma makinesi (WQC24100TR) aldık. 20 Eylül 2023 tarihinde yetkili servis kuruluma geldi. Kurulumda, çamaşır makinesinin üzerine konulacağı dolabın arka boşluğunu doldurmadan bu kurulumu yapamayacaklarını belirttiler. Bahsettikleri şekilde arka boşluğu doldurtmakla kalmayıp, sağlam olsun diye üzerine ekstradan tek plaka sunta sabitlettirdik. 23 Eylül tarihinde tekrar geldiler ve yaptırdığımız bu düzeltmeyi kabul edip, üzerine çamaşır makinesini ve onun da üzerine kurutma makinesini kurdular. Kurulumdan birkaç ay sonra makineden garip ve yüksek sesler gelmeye başladı. Ne olduğunu çok anlayamadık, en sonunda yetkili servisi çağırdık. 22 Nisan 2024'te çağırdığımız yetkili servis, makinenin doğrudan yere basmadığı için bu sesin çıkmasının normal olabileceğini, yıkanan çamaşır kumaşlarının farklı türlerde olmasının makine salınımını etkileyebileceğini söyledi. Elimde bahsi geçen sesi kanıtlayacak video yoktu, geldiklerinde kısa programda denediklerinde ses çıkmadı. Kendileri gider gitmez çamaşır yıkadım ve video çekip taraflarına sesi kanıtlayan videoları ilettim. Merkeze sorup dönüş yapacaklarını söylediler ve ben bir gelişme var mı diye sormadığım müddetçe bir yanıt gelmedi. En sonunda aradığımda merkezin, makinenin çevresel faktörlerden yani dolaptan kaynaklı gürültü yapabileceği kanaatinde olduklarını söyleyip bir şey yapamayacaklarını belirtip konuyu burada bıraktılar. Yepyeni aldığım makine, 15-20 yıllık makinelerden beter ses çıkarıyor. 475 TL'lik verdiğimiz servis ücreti de boşa gitti. Madem cihazın direkt yere temas etmesi gerekiyordu, neden en başta kuruluma gelen ekip bu bilgiyi vermedi bize? Bu sıkıntımızın ivedilikle giderilmesini istiyoruz. Sessiz özelliği var diye satın aldığımız ürün, evin içindeki tüm sesleri bastırıyor. Çok şikayetçiyim.

24 Haziran 2024 14:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
07 Mayıs 2024 13:09
Birtan sonuçtan hiç memnun değil

Birtan
11 Ağustos 2023 00:00

Ezgi
07 Aralık 2023 12:12

Serkan
16 Ekim 2024 14:38
Bosch Çamaşır Makinesi Gürültü Sorunu Ve Servis İlgisizliği
Mehmed sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Arızası Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Mehmed