Bosch Yeni Alınan Buzdolabı Gürültü Sorunu

Bora
08 Haziran 2024 22:11

3 ay önce Media Markt'tan "Bosch KGN86VWE0N e Enerji Sınıfı 631 L Alttan Donduruculu NoFrost Buzdolabı" satın aldım. Bu hafta itibariyle gürültülü çalışmaya başladı, sesin fan motorundan geldiği anlaşıldı. Bu gürültünün giderilmesini talep ediyorum. Ürünün garantisi mevcut.

20 Haziran 2024 10:10 (Şikayetten 11 gün sonra)

Bosch Buzdolabında Sürekli Soğutma Ve Gürültü Problemi

Resul
23 Ağustos 2025 20:37
Bosch Buzdolabında Sürekli Soğutma Ve Gürültü Problemi
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Buzdolabı Kapakları İçin Çözüm Bekliyorum: Media Markt Ve Bosch Müşteri Hizmetlerinden Sonuç Alamıyorum

Meral
07 Ağustos 2025 01:04
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabında Sürekli Gürültü Ve Servis Çözümünde Yetersizlik

Nesrin
28 Ekim 2025 21:32
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Bosch Buzdolabında Soğutma Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Burak