Göktuğ sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Sözde Son Model Akıllı Makine!

20 Aralık 2024 08:25

23 Aralık 2024 13:19

Ankara Atlantis Bosch bayisinden aldığımız çamaşır makinesini 1 kere kullanabildik sonrasında ekranın yarısı gitti ve hangi programda yıkayacağımızı falan seçemiyoruz yetkili servis geldi ana bayiyi aradı ama bayi tüm yapılan müdahalelere rağmen makinenin değişimini yapmıyor ve böyle bırakıp gittiler arkasında da durmuyorlar mağdur bir şekilde kaldık Bosch'tan arayıp makinenizin aynısından olmadığını ve 9 kiloluk olanı verebileceklerini söylüyorlar eğer kendi makinemizden istersek fabrikanın üretimde olduğunu ne zaman geleceğinin belli olmadığını söylüyorlar para iadesi yaptıkları zamanda ben aynı makinemden o para alamıyorum eski makinemi verip kampanyadan yararlandım çünkü şu an daha çok mağdur ettiler hiçbir çözüm yolu sunmuyorlar ilk iş günü Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip bütün şikayetlerde bulunacağım

19 Aralık 2024 14:02

20 Aralık 2024 19:02

31 Aralık 2024 09:32 (Şikayetten 11 gün sonra)

15 Ocak 2025 09:40

Değerli Müşterimiz, Başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçmeye çalışılmış fakat ulaşılamamıştır. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BOSCH İletişim Merkezi

Bosch Yeni Alınan Çamaşır Makinesinde Sürekli Sorun Ve İade Talebi

14 Ekim 2025 17:36
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi: Sessizlik Vaadi Hayal Kırıklığına Dönüştü

Orhan
03 Nisan 2025 10:52

Bosch Yetkili Servis Hatalı Kurulumla Sorunu Çözmedi, Müşteriyi Yalnız Bıraktı

Pervin
27 Haziran 2025 02:00
Bosch Yetkili Servis Hatalı Kurulumla Sorunu Çözmedi, Müşteriyi Yalnız Bıraktı
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Kurutma Makinesinin Sinir Bozucu Ses Sorunu

Erdem