Emre sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Serie 4 Çamaşır Makinesi Yırtma Ve Leke Yapma Sorunu

28 Ağustos 2024 12:24

Merhaba, 2023 yılında Bosch Serie 4 çamaşır makinesi aldım. Ürün, açık renkli kıyafetlerde sarı leke bırakıyor ve tişörtlerde yırtma yapıyor. Bu durum için ilk gelen servis tamburu değiştirdi fakat sorun çözülmedi. İkinci ve üçüncü gelen servis, makinede problem yok diyerek benden garantisi devam eden ürün için servis ücreti aldı ve 'yırtma yapabilir' gibi saçma bir açıklama yaptı. Tekrar aradığımda özel bir test için gelen servis, şikayetimle hiçbir alakası olmayan ürünlerle makineyi test etti ve sorun olmadığını söylediler. En az 10 kıyafetimde sorun olmasına rağmen servis, sisteme 3 tane resim yüklemiş. Bu durumu şikayet ettiğim müşteri temsilcileri başta 'Sizde ve makinede sorun yok' dedi. Son görüştüğümde ise 'Kullanımdan kaynaklı deforme olmuş olabilir' denildi fakat sadece bir defa kullandığım üründe bile yırtık var. Hiçbir şekilde ürünün arkasında durmayan Bosch firmasını kusurlu ürün satmaktan mahkemeye vereceğim. Bu kadar kalitesiz bir hizmet görmedim. Bir de müşteri temsilcileri ses tonunu yükselterek konuşuyor.

profile profile profile
28 Ağustos 2024 13:12 (Şikayetten 48 dakika sonra)

28 Ağustos 2024 13:49

Markanıza karşı göstermiş olduğum son ilgidir temsilcileriniz ürünlerinde olan problemi anlamamak için elinden geleni yapıyor biz ürümüzün arkasındayız ürün sorunsuz gibi cevaplar veriliyor ürünün arkasında olmak demek ürünün kusuru varsa kabul etmektir yapılan testin şikayetim ile uygun olmadığını belirtiyorum fark etmez gibi saçma bir cevap alıyorum kararım hala aynı en kısa zamanda hukuki süreci başlatacağım

Aynısı bende de mevcut. Utanmadan sıkılmadan makine kaynaklı değil diyorlar.

Bosch Çamaşır Makinesi Alma

Sema
04 Ekim 2023 22:11
Azra sonuçtan hiç memnun değil

Azra
13 Eylül 2024 13:41
Bosch Çamaşır Makinesi Leke Yapıyor
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
21 Mart 2024 21:22