Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Montaj Sorunu

20 Ekim 2024 12:06

Bosch evime iki sefer servis geldi servis teknisyeni S** A** beyefendi her iki seferde de ısrarla ben set üstü ocağın montaj işlemini yapmam nedeni de yarım cm mermer tezgahı büyük kesilmiş tezgahı yapan firma standart ölçü diyor, içi Bosch olan ankastre ocak elimde kaldı yeni tezgah 40000 içi Bosch olan servis teknisyenine doğacak bütün sorunları kabul ediyorum istersen taahhütname verebilirim garantiyi de iptal et dememe rağmen montajım yapılmadı içi Bosch olan servis yetkililerini aramama rağmen ocaksız evde ben ikamet ettim için sonuç bulunamadı. Şimdi bende bu konuyu CİMER e taşıyacağım Bosch yetkilileri uğraşsın ve benim gibi başkaları mağdur olmasın.

25 Ekim 2024 23:48

Bosch servis sorunu ile alakalı daha önceden şikayet oluşturmuştum Gülnar Kahraman adıma ama şikayetimde Hiçbir gelişme olmadı şu ana kadar. Servis çalışımı iki sefer evime geldi. 2 geldiğinde. Mutfak Ocağımı monte etmeden gitti. Ama aynı anda bacasız aspiratörlü bacası bağlanmadan monte etti gitti ne kadar komik bir durum. Resimde görüldüğü gibi sağ olsun. Bacasız davlumbaz oluyormuş demek ki boş çalışanlarının içi boş oluyormuş tevekkeli.

20 Ekim 2024 17:06 (Şikayetten 4 saat sonra)

20 Ekim 2024 20:57
Bosch Montaj Sorunu

Evrakta montaj yapıldı diyor firmadan ücretini almak için

Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Sevcan
11 Ocak 2025 19:46
Emirhan sonuçtan memnun değil

Bosch Ankastre Ocak Teknik Servis Hizmeti

Emirhan
07 Mart 2024 16:43
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
06 Aralık 2024 23:22
Bosch Set Üstü Ocak Montajı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Bosch Set Üstü Ocak Montajı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
08 Kasım 2023 18:03