Can sonuçtan çok memnun

22 Haziran 2024 18:13
Can'ın Teşekkür Mesajı
“Bosch markası şikayet sürecinin en başındaki olumsuz tutumunu değiştirip mağduriyetimi giderdi ve buzdolabımı yenisiyle değiştirdi. Biraz burukta olsa teşekkür ederim.”

Satın aldığım Bosch marka buzdolabı 25.05.2024 tarihinde Borusan Lojistik ile tarafıma kapıda teslim edildi. Ürün çok büyük olduğu için binanın giriş kapısından geçmedi. Ben de yetkili taşıyıcıya asansör çağıracağımı ve beklemelerini rica ettim. Lojistik ekibi başka teslimatları olduğunu ve gitmeleri gerektiğini söylediler. Ben de ürünün kutusundan çıkartıp hasarsızlığını kontrol etmemiz gerektiğini söylediğimde bu kontrolü kurulum ekibinin yaptığını kendilerinin böyle bir yetkileri olmadığını söyleyerek gittiler. Ürünü kendi imkanlarımla çağırdığım asansör ile 1. Kata çıkardım. Yetkili servis 14.06.2024 tarihinde ürünü kurmaya geldiğinde kapağında birden fazla göçük tespit etti. Bosch çağrı merkezi ile görüşmemde ürünün çağrı merkezi bir şey yapamayacaklarını, istersem buzdolabı kapaklarını ücret karşılığında değiştirebileceklerini söylediler. Bir buzdolabına 39.900₺ para veriyorsunuz ve kapakları hasarlı çıkıyor ve Bosch bundan müşteriyi sorumlu tutuyor. Kamera kaydında Buzdolabının ön yüzüne hiçbir şekilde zarar vermediğim görünüyor.

23 Haziran 2024 11:46 (Şikayetten 17 saat sonra)

24 Haziran 2024 08:54

Bosch konu ile ilgili 23.06.2024 tarihinde benimle iletişime geçti. Suçun bende olduğunu ve isteğim doğrultusunda iki kapağı ücretli olarak 6.500 TL'ye değiştirebileceklerini söylediler. Ben bunu hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Buzdolabını teslim aldığımda kutusunu açtırmam ve kontrol ettirmem gerekiyormuş. Ben zaten lojistik firması yetkililerine paketi açmaları ve kontrol etmeleri gerektiğini söyledim. Bana kutuyu yetkili servisin açtığını ve ürün kontrolünü yetkili servisin yapacağını ve Herhangi bir hasarla karşılaşırsa gerekli işlemin yapılacağını söylediler. Ben müşteri olarak burda ne yapabilirim? Borusan kocaman buzdolabını kapıma bırakıp gidiyor, ben kendi imkanlarımla hiçbir şekilde ön yüzüne zarar vermeden görüntülerdeki gibi buzdolabını 1. Kata çıkarıyorum. Ama Bosch ve Borusan verdikleri hizmetin arkasında durmayıp faturayı müşteriye çıkarıyor. Ben hasarlı kapaklar yüzünden çeyiz olarak aldığım buzdolabını şu an kurduramıyorum. Toplamda 7 parçadan oluşan 110.500 TL'lik çeyiz beyaz eşyası aldığım Bosch bu tavrıyla beni çok şaşırttı ve marka imajını benim nezdimde kaybetti. Ben hakkımı savunmaya devam edeceğimi ve o kapakların ücretsiz olarak değiştirilmesi için her türlü hukuki yolu deneyeceğimin bilinmesini isterim.

15 Ekim 2024 16:49

Bosch Markası Ve Servisi Mağduriyeti

Bekir
29 Kasım 2023 00:15
Bosch Markası Ve Servisi Mağduriyeti

Fatma
14 Eylül 2023 14:15
Bosch Dolap Kapağında Ezik Ve Sürtünme, Kapak Lastiğinde Sararma Ve Boyama Hatası!
Kazım sonuçtan hiç memnun değil

Kazım
25 Kasım 2024 23:19