Bosch Marka Serie 8 Altan Donduruculu Buzdolabı (186X75 Cm Inox)

Oğuz
10 Mayıs 2024 11:56

Ramazan ayında Bosch marka (Serie 8 alttan donduruculu buzdolabı 186x75 cm inox) buzdolabı satın aldık ve maalesef aldığımıza pişman olduk. Sıfır buzdolabı için bir ay içinde beş kez servis çağırmak zorunda kaldık. Buzdolabı ve servisle ilgili yaşadığımız sorunlar şunlardır;
1.) Buzdolabının çalışma süresinin uzun olması,
2.) Buzdolabının gürültülü çalışması, (Evimiz Amerikan mutfak tarzında olduğu için özellikle sessiz çalışan bir model tercih etmiştik. Buzdolabının üzerinde belirtilen desibel seviyesi 36 iken, kendi yaptığımız ölçümde 39-44 desibel arasında bir değer tespit ettik. On yıllık eski buzdolabımız bile daha sessiz çalışmaktaydı.)
3.) Servis personelinin yetersizliği, (Servis personeline buzdolabının çalışma prensibini bir saat boyunca anlatmaya çalıştım fakat başarılı olamadım. Müşteri hizmetlerini arayarak daha bilgili bir teknik ekip talebinde bulunduk. Talebimiz üzerine gelen ekip, cihaz yerleştirerek dolabın nasıl çalıştığını anlayabileceklerini ifade ettiler. Bir hafta geçmesine rağmen herhangi bir geri dönüş alamadık. Müşteri hizmetlerini arayarak direkt değişim talebinde bulunduk. Talebimiz üzerine cihaz yerleştirildi ve üç-dört gün sonra ekip gelip cihazı aldı. Ancak sonuçlar hakkında bilgilendirilmedik. İki kez daha aramamız sonucu onarım kaydı açıldığı bilgisini aldık. Sonuçları öğrenmek için tekrar iletişime geçtiğimizde, 09.05.2024 tarihinde saat 17:00-20:00 arasında teknik ekibin geleceği ve cihazın tekrar yerleştirileceği bilgisi verildi. İşten izin alarak evde bekledik fakat ne gelen oldu ne de arayan. Özetle, Bosch marka (Serie 8 alttan donduruculu buzdolabı 186x75 cm inox) buzdolabından memnun kalmadık. Ayrıca yetkili servisten gelen teknik ekibin yetersiz olduğunu ve sorunları çözmekte zorlandıklarını belirtmek isteriz.

10 Mayıs 2024 13:19 (Şikayetten 1 saat sonra)

Bosch Buzdolabı Değişim Sürecinde İletişim Ve Hizmet Sorunu

Bosch Buzdolabı: Kalite Sorunu Ve Teknik Servis Duyarsızlığı
Bosch Buzdolabı: Kalite Sorunu Ve Teknik Servis Duyarsızlığı

Dinçer
30 Eylül 2024 14:28
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabında 2. Değişim Ve Gelmeyen 3. SÜ...

Fatih
30 Eylül 2024 10:49