Semih sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Çamaşır Ve Kurutma Makinesi Montaj Ücreti

Bosch Marka Çamaşır Ve Kurutma Makinesi Montaj Ücreti
12 Ağustos 2024 15:15

Bosch marka kurutma makinesini 7 ay önce aldım. Alt makinem farklı marka olduğu için kurulum yapılmadı. Mobilya yaptırdım, 5.500 TL'ye. Fakat şu an çamaşır makinem bozuldu. Bosch markasına güvendiğim için çamaşır makinesini Bosch marka aldım. Fakat alırken Media Markt mağazasında mobilyayı çıkarıp aparatla ücretsiz montaj yapılacak dendi. Fakat ürün 12.08.2024 tarihinde geldi. Montaj ücreti olarak 1.577 TL talep edildi. Sonrasında itiraz ettiğim için 840 TL montaj bedeli alındı ve hakkımı aramam gerektiği söylendi. Çünkü ben Bosch markasına güvendim, pişmanım. Çağrı merkezinde ücretsiz olacak deyip beni mağdur ettiğiniz için.
Dip not: 840 TL ödediğim fişinizde kurutma makinesi montajı sadece orijinal aparat üzerine yapılır, garanti süresi dahilinde 3 yıl içinde 1 defaya mahsus ücret alınmaz yazıyor.
Her türlü hukuki sürecimi ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı, yanıltıcı ve yanlış beyanların olduğu ücretsiz montaj ve kurulum dediğiniz için ücret talep edildiğini için şikayetçiyim. Tüm yasal haklarım saklıdır.

12 Ağustos 2024 15:38 (Şikayetten 22 dakika sonra)

13 Ağustos 2024 14:26

Evet geri dönüş yapıldı fakat mağduriyetim giderilmedi sebebi kurutma makinesi Elle kaldırılıp fişe takıldığı için 840 TL fiyat ödemiş olduk markanızı çok güzel reklam yaptınız teşekkür ederim. 840 TL ile biliyorum zengin olunmaz fakat bu sizin marka itibarınızdır.

04 Aralık 2024 13:54

Ürünün şu an kazanından sıkma da iken tankır tankır vuruyor. Müşteri temsilcisini aradık alt tahliyesini kontrol edin servis gelirse bir şey bulursa sizden kaynaklı tüm servis ücretli olur dendi bende bu şekil de kullanıyorum bozulsun bir daha asla evime Bosch giremez...

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Teknik Servis Ücretlendirme Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

Ezgi