Kübra sonucu yetersiz buldu

Bosch Marka Buzdolabı Sürekli Alarm Sesi Ötüyor

09 Temmuz 2023 16:58

Bosch buzdolabı 20 gündür alarmı sürekli olarak ötüyor 3 defa servis çağırdık ama maalesef sorun çözülmedi. Biri dedi. Motor arızalı ikincisi dedi.

Kart arızalı üçüncüsü dedi. Arıza yok her şey normal ama gece gündüz belirli aralıklarla sürekli alarm otuyor artık bu ses çekilmez bir hal aldı.

Gece uykudan uyandırıyor o derece biz kime hangisinin dediğine inanacağız hiç biri sorunu çözemedi ödediğim ücretlerle kaldım hem o kadar ücret öde hem bu sese maruz kal kim çözecek bu sorunu daha da kimseye Bosch markadan beklemezdik. Ayrıca servisleri vasat hiç anlamıyorlar.

Bana yapmamı söyledikleri şeyleri ben zaten yaptım ondan sonra servis çağırdım mesela 48 saat buzdolabının fişini çekmek gibi en iyisi olsun diye çuvalla para ödüyorsun ama karşında sorunu çözmek için muhatap bulamıyorsun.

Ben yazıyorum dolap ötüyor artık beynimizde yer etti. Bu ses çözüm istiyoruz. Sorun yok ama bu ses hala devam ediyor.

10 Temmuz 2023 09:18 (Şikayetten 16 saat sonra)

Songül
Songül

Aynı sorun şu an benim buzdolabımda da var servis geldi 9000 TL ücret çıkardı bugün yapmaya geldiler arıza ondan değil dedi neyden olduğunu da anlamadı 4 gün bekleyelim dedi tekrar alarm verdi

Hasan
Hasan

Sorununuz çözüldü mü? Bende de aynı sorun var. Bakım adı altında şırıngayla sıcak su sıkmalarına 2000 lira para verdim. Yine aynı.

Kübra

Hayır aylardır devam ediyor. En sonunda buzluğa boşalttım bayağı hepsini dondurucuya aktardım biraz hafifledi. Üç dört günde bir ötmeye başlıyor ama servis hiçbir çözüm bulamadı.

Behlül sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Marka Buzdolabının Uğultusundan Beynim Patlıyor!

Behlül
09 Nisan 2024 16:58