Emine
24 Ekim 2023 13:06

Bosch marka buzdolabım aldığım günden beri sorun yaşıyorum. Sebzelik bölümündeki sebzelerim 2-3 günde çürüyor. Bu konuda servis çağırdım 2 kez, ancak hiçbir sonuç elde edemedim. En son 14 gün önce servis geldi. Resimlerini çekti, o günden bugüne ne aradılar ne sordular. En son dün kendim aradım müşteri hizmetlerini, sizden haber bekliyorum diye genel merkeze ilettik, sizi arayacaklar dediler, ama yine arayan yok. Bu hayat pahalılığında aldığım sebzeler 3 gün bile dayanmıyor, eve erzak alamıyorum. Korkumdan o gün ne yemek yapacaksam o kadarını alıyorum, her gün markete gitmek zorunda kalıyorum. Bu kadar ilgisiz bir marka olduğunu bilseydim, asla Bosch markasını evime sokmazdım. Ben hakkımı helal etmiyorum. Kimseyi böyle zor durumlara sokmaya hakkınız yok. Lütfen markanızın arkasında durun. Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım, başka çarem kalmadı.

24 Ekim 2023 15:25 (Şikayetten 2 saat sonra)

Emine
24 Ekim 2023 20:56

Siz bu yazıları kopyala yapıştır yapıp herkese gönderiyorsunuz evet beni aradılar ama çözüm üretmek yerine türlü bahaneler aradılar bilir kişi göndereceklerini söylediler amaç anladığım kadarıyla süreyi uzatmak hakkımı aramaktan vazgeçmeyeceğim Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım ürünün sorunlu seri olduğunu gelen servis çalışanı bana söyledi zaten bu sebepten üretim durdurulmuş

Burcu

Aynı sorunu bende yaşıyorum bilseydim Bosch almazdım

Ali

Aynı sorun bende de var bir buçuk yıl oldu havadan falan diye düşüyordum bugün fark ettim birtek benim buzdolabım böyleymiş, servis gelecek ne olacak bilmiyorum sizinkini hallettiler mi sorun neymiş tam olarak?

Selvihan
07 Kasım 2023 16:16

Bosch Buzdolabında Sürekli Buzlanma Ve Gıda İsrafı

Ezgi
25 Kasım 2024 14:21
Bosch Buzdolabında Sürekli Buzlanma Ve Gıda İsrafı
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Sultan
04 Mart 2024 01:31