Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kusurlu Ürününü Kabul Etmiyor

04 Haziran 2024 14:04

Kasım ayında indirim sebebiyle Bosch marka çamaşır makinesi aldım. Başka bir ilde tayinde olduğum için alırken Bosch bayisine ürünü şimdi alacağımızı ama birkaç ay sonra servisine açtıracağımızı söyledik. Onlar da kabul edip bir sorun olmayacağını belirttiler. Buna güvenerek ürünümüzü alıp beklettik. Bu ay servisi çağırıp açtırmak istediğimizde, makinenin kutusunda herhangi bir kusur olmamasına rağmen içinin kusurlu olduğunu, arkadan darbe alarak göçtüğünü, içindeki kazanın düştüğünü ve ön tarafındaki kapağının kırıldığını servis elemanları eşliğinde gördük. Hatta yetkili servis elemanları da kutusunun bu durumda sağlam olmasına çok şaşırdılar ve bunun çok sağlam bir şekilde ya çarpılmış ya da düşürülmüş olabileceğini, ancak durumun çok garip olduğunu söylediler. Durumu bayiye ve Bosch müşteri hizmetlerine bildirdiğimizde, aldığınızda açmadınız, belki siz yaptınız gibi saçma cevaplar aldık. Size dönüş yapacağız dediler. 20 bin lira tamir parası istediler. Sonrasında da çözemiyoruz sorunu demeye başladılar. Herkesin yaptığı gibi yeni ev kuracak, evlenecek olan insanlar eşyalarını genelde önceden alıp, bekleyip zamanı gelince kurduruyorlar cihazlarını. Biz bunu en başında söyleyip, teyit alıp ondan sonra almış olmamıza rağmen Bosch sorunumuza çözüm bulamıyor. Bosch'un kurumsallığına ve kalitesine güvenerek yapmış olduğumuz alışveriş resmen elimizde patladı. Bu durumu yetkililerin çözmemesi durumunda Tüketici Hakem Heyeti'ne bildireceğimi, hem ürünü değiştirmek zorunda kalacağınızı, hem vekâlet ücreti vermek zorunda kalacağınızı hem de bayinizin ceza alacağını bildirmek istiyorum. Ürün resmen banttan çıkarılırken hasar görmüş ve o haliyle paketlenmiş olarak gönderilmiş gibi. Bu firmanızın hatası ve bu durumu zaruriyetle halletmeniz gerekiyor. Firmanız yüzünden çamaşır makinesiz kaldığım için evime taşınamıyorum. Ekstra kira vermek zorunda kalıyorum. Beni ve ailemi maddi anlamda da manevi anlamda da mağdur ediyorsunuz. Bu konuda tarafıma acilen dönüş yapılmasını istiyorum. Aksi halde tüm yasal yollara başvuracağım.

07 Haziran 2024 14:35

Çamaşır makinesi şikayetimle alakalı tarafıma dönüş yapıldı. Servisten mail beklediğinizi ve sonuçlandıracağınızı söylediniz. 4 gün oldu. Servis size mail de gönderdi. Günlerdir bana dönüş yapmıyorsunuz. Her gün müşteri hizmetlerine lütfen bana dönüş yapın demekten sıkıldım. Aştı üstü yapacağınız bir cevap verip mağduriyetimi gidermek. Koskoca Bosch olarak beni fazlasıyla mağdur ettiniz. Sizin yüzünüzden evime taşınamıyorum. Fazladan kira masrafı çıkarıyorsunuz bana. Acilen durumla ilgili geri dönüş yapılmasını istiyorum. Bir an önce sorunumu çözün yoksa Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım. Ayrıca maddi manevi kaybım için tazminat davası açacağım. Güvenip Bosch'tan o kadar ürün aldım ama bu firmanın mağdur ettiği kadar hiçbir firma mağdur etmedi. Sorunuma derhal çözüm bulunsun, ürünüm değiştirilsin ve bana dönüş yapılsın.

04 Haziran 2024 16:53 (Şikayetten 2 saat sonra)

07 Haziran 2024 14:31

Bu şikayetimle alakalı tarafıma dönüş yapıldı. Servisten mail beklediğinizi ve sonuçlandıracağınızı söylediniz. 4 gün oldu. Servis size mail de gönderdi. Günlerdir bana dönüş yapmıyorsunuz. Her gün müşteri hizmetlerine lütfen bana dönüş yapın demekten sıkıldım. Aştı üstü yapacağınız bir cevap verip mağduriyetimi gidermek. Koskoca Bosch olarak beni fazlasıyla mağdur ettiniz. Sizin yüzünüzden evime taşınamıyorum. Fazladan kira masrafı çıkarıyorsunuz bana. Acilen durumla ilgili geri dönüş yapılmasını istiyorum. Bir an önce sorunumu çözün yoksa Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım. Ayrıca maddi manevi kaybım için tazminat davası açacağım.

11 Haziran 2024 13:49

Makinem için en son dönüş yapıp makinenizin güncel fiyatının yarısını verin sıfırını gönderelim diyorlar. İşe bakar mısınız? Hem şoför makine alayım, hem servise paketini açtırayım hem de üzerine yarı fiyatını vereyim ki bana sıfır makine versinler. Tam komedi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup iadesini isteyeceğim. Bosch pişmanlıktır. Müşteri destek hizmetleri sıfır resmen. Bursa'nın en büyük bayisi bayramlar da sahip çıkmıyor ürününe... Yazıklar olsun. Bu markadan alışveriş yaparken defalarca kez düşünmek gerekir. Hakkımı resmi yollardan arayacağım. Çok pişmanım alışverişim için.

Halime
29 Ekim 2023 02:10
Bosch Hasarlı Çamaşır Makinesi Teslim Edilmesi
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
06 Ağustos 2024 09:47
Bosch Sıfır Makinemi Kurulumda Hurda Ettiniz. Çözümünü De Bulun!
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Çamaşır Makinesi Ve Yetersiz Teknik Destek

Sefa
08 Kasım 2024 18:21
kusurlu-camasir-makinesi-ve-yetersiz-teknik-destek-1.pdf
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
07 Mayıs 2024 11:32