Seda sonuçtan çok memnun

Bosch Kurutma Makinesinin Filtresinin Altında Su Birikmesi

07 Temmuz 2023 16:04
Seda'nın Teşekkür Mesajı
“Yetkili merkezden arayıp çok güzel bir şekilde açıklama yapıldığı için teşekkür ederim. Şimdi rahat bir şekilde kullanmaya devam edeceğim makinemi.”

Bosch markasının wtw85410tr kodlu serie 6 ısı pompalı kurutma makinesini kullanıyorum. Kurutma bitikten sonra toz filtresinin ikisini de çıkardığımda alttaki boşlukta su birikintisi olduğunu görüyorum. Aynı makineyi kullanan birkaç arkadaşıma sorduğumda böyle bir durum yaşamadıklarını söylediler. Makine kurulum için geldiğinde de paketini çıkarırken altından su akıyordu. Yetkiliye sorduğumda fabrikadan son kontroller yapıldığı için bu şekilde geldiğini söyledi. Onunla bir ilgisi var mi bilmiyorum ama makine her bittiğinde suyunu boşaltıp filtredeki tozları temizliyorum. Bu hangi sebeple oluyor olabilir gerçekten merak ediyorum. Henüz makineyi alalı birkaç ay oldu. Bütün beyaz eşyalarım Bosch marka olduğu için kurutma makinesini de bu markadan tercih etmiştim. Böyle bir problem yaşamak çok üzücü.

06 Temmuz 2023 23:11

Bosch markasının WTW85410TR kodlu Serie 6 Isı Pompalı Kurutma Makinesini kullanıyorum. Kurutma bitikten sonra toz filtresinin ikisini de çıkardığımda alttaki boşlukta su birikintisi olduğunu görüyorum. Aynı makineyi kullanan birkaç arkadaşıma sorduğumda böyle bir durum yaşamadıklarını söylediler. Makine kurulum için geldiğinde de paketini çıkarırken altından su akıyordu. Yetkiliye sorduğumda fabrikadan son kontroller yapıldığı için bu şekilde geldiğini söyledi. Onunla bir ilgisi var mi bilmiyorum ama makine her bittiğinde suyunu boşaltıp filtredeki tozları temizliyorum. Bu hangi sebeple oluyor olabilir gerçekten merak ediyorum. Henüz makineyi alalı birkaç ay oldu. Bütün beyaz eşyalarım Bosch marka olduğu için kurutma makinesini de bu markadan tercih etmiştim. Böyle bir problem yaşamak çok üzücü.

07 Temmuz 2023 16:39 (Şikayetten 34 dakika sonra)

07 Temmuz 2023 17:42

Ahmet
Ahmet

Size izah edilen çözümü yazabilir misiniz aynı makine aynı sorun bizde de var

Beyza
Beyza

Merhabalar, Bosch kurutma makinesi tahliye borusuna bağlı ama üstteki su kutusu yine de doluyor neden anlamadım. Açıklar mısınız?

Berna
Berna

Yani normal bir durum muymuş? Keşke aynı şikayeti olanlara açıklayıcı bir yorum yazsaydınız?!

Buse sonuçtan çok memnun

Bosch Kurutma Makinesi Filtre Altında Su Birikmesi

Buse
14 Temmuz 2024 21:07
"Şikayetimle alakalı müşteri temsilcisi tarafıma ulaşım sağladı arıza kaydı oluşturdu teknik servis gelip gerekli bilgiyi verdi. Hem müşteri temsilcisi hem de teknik servis bilgili ve iletişim becerileri iyiydi. Sorunum çözüldü. Teşekkür ederim."
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kurutma Makinesi Mağduriyeti: Çözüm Bekliyorum!

Furkan
21 Nisan 2025 13:41
Bosch Kurutma Makinesi Mağduriyeti: Çözüm Bekliyorum!
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Series 6 Çamaşır Kurutma Makinesi Sorunu

Hakan