Kaan sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2023 15:47
Kaan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunu çözdüler”

14/12/2023 tarihinde Gebze'deki Bosch bayisinden kendime ve anneme iki adet kurutma makinesi satın aldım. Satın alırken çamaşır makinesinin üzerine kurulum yapılacağını özellikle belirttim ve bana kurulum için servis kaydı oluşturuldu. 19/12/2023 tarihinde makinem teslim edildi. 20/12/2023 tarihinde Bosch servisindeki arkadaşlar makine üzerine kurulum yapmak için gerekli aparatın olmadığını ve aparat gelene kadar kurulum yapamayacaklarını söylediler. Ne zaman geleceğini sorduğumda ise, fabrikanın aparatı ne zaman gönderirse o zaman geleceğini, net bir tarih veremeyeceklerini belirttiler. Makineyi satarken aparatın olmadığını neden belirtmiyorsunuz? Evim küçük ve yerim sınırlı olduğundan kurutma makinesi evin ortasında durmakta ve ne zaman kurulum yapılacağı belli değil. Bosch yetkililerinden bu duruma acil olarak çözüm bekliyorum.

21 Aralık 2023 11:08 (Şikayetten 19 saat sonra)

18 Kasım 2025 12:37

Sorunu çözdüler

Mümin
16 Aralık 2023 18:25
Bosch Elinde Aparat Olmadan Kurutma Makinesi Satıyor
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
09 Aralık 2023 13:37
Bosch Elinde Aparat Olmadan Kurutma Makinesi Satıyor
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
11 Aralık 2023 18:40