18 Ocak 2024 09:299.596

30/12/2023 tarihinde Kazasker'de bir Bosch bayisinden WQG244CTTR/03 kodlu Seri 6 kurutma makinesi satın aldım. Bosch markasına güvenerek aldım çünkü evimdeki tüm cihazlar Bosch marka. Ancak güvendiğim Bosch markası gerçekten boş çıktı, hatta gerçekten bomboş. Reklamlarda Robert Bosch'un sözünü paylaşıyorsunuz ya, 'İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.' Siz gerçekten güveni kaybettiniz. Yaptığım araştırmalar sonucu, sizlerin ürünlerinizin arkasında durmadığınızı gördüm. Şimdi benim sorunum, aldığım kurutma makinesinin ısı pompasından çok yüksek bir ses gelmesi. Videoda da paylaştım. Ses desibeli 64 DB olduğu halde gelen servis yetkilisi, sorun olmadığını söyledi. Ben de evde kullanıyorum, bu ses normal diyerek gitti. Sonra 444 6 333 numaradan arayan, görevli makinede sorun olmadığını, değişim ve iade kabul etmediklerini, şirket prensibi gereği böyle olduğunu söyledi.

Şimdi ben tüm Bosch yetkililerine sesleniyorum; biz sizin neyinize güveneceğiz? Ürününüzü sattıktan sonra sorumluluktan kaçan bir markasınız. Markanızın arkasında durmayacak, eğitimsiz ve saygısız personelle bizi muhatap edeceksiniz. Bana sattığınız arızalı ürüne 'arızalı değil' diyeceksiniz. Memnuniyetsizliğimizi dile getirince 'şirket prensibi biz arıza görmedik, bu makineyi böyle kullanacaksınız' diyeceksiniz. Kusura bakmayın ama Bosch markasının yetkilileri, kazın ayağının öyle olmadığını göreceksiniz. Evimde kullandığım tüm ürünler bu marka ama size güvenmekle hata ettiğimizi bu davranışınızla anladık. Sattığınız makinenin videosunu paylaşıyorum. Eğer bu ürün sağlamsa, siz kulaklarınızı muayene ettirin. Bu kurutmayı benden acil iade alın ya da değişimini yapın. Bir de bu ürünü alıp evinize götürüp kullanın, ben nasıl para ödediysem, bakın bakalım evde durabiliyor musunuz.

20 Ocak 2024 21:21

Ben Bosch markasını aldığıma bin pişmanım sakın okuyan kim varsa uzak dursun. Bir kere asla ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Problemli ürün satıyorlar bir de utanmadan Kendi internet sitelerinde

Kurutma Makineleri

Bosch kurutma makineleri, kurutma işini daha hızlı, daha sessiz, daha enerji verimli hale getirmek ve çamaşırlarınızı nazikçe kurutmak için tasarlanmıştır.

Diye utanmadan yazmışlar ama bunların hepsini mahkemdede bu firma aleyhinde kullanacağım.

Asla hiçbir Türk vatandaşına bu markayı önermiyorum. Çünkü sattıkları ürün için ne diyorlar biliyor musunuz. Şirket prensibimiz değişim veya iade yapamayız. Peki bu ürünleri denetmiyorsunuz. İade değişim almıyorsunuz, bu zorbalık değil mi bu hırsızlık değil mi benim paramı alıp bana bozuk ürün satıp beni dolandırıyorsunuz. Evet bu ürün beş para etmez paranıza yazık

18 Ocak 2024 11:01 (Şikayetten 1 saat sonra)

Fatih
18 Ocak 2024 15:21

Bu kadar yazdığım şikayete verdiğiniz cevap bu mudur. Sizi tercih ettiğimize o kadar pişmanız ki anlatamam tüm çevremdeki insanlara markanızı kötülemek için her şeyi yapacağım siz sahip çıkmıyorsunuz banane bundan sonra. Ayıplı ürün satıp verdiğiniz cevaba bakın bunu Almanya'da yapsanız sizi iş bilmediğiniz için kapıya koyarlar

26 Aralık 2024 22:00

Daha 1 sene bile dolmadı. 10 - 15 defa kullandım şimdiye kadar ve gelen ses ortada. Servisi çağırmak zorunda kalacağım. Yepyeni üründe hemen servislik mi olunur. Bosch pişmanlığım oldu. Evde buzdolabından çamaşır makinesine her şeyi Bosch aldım buzdolabı 6. Senesinde kullanılmaz duruma geldi, çamaşır makinesi 3 sene içinde bozuldu, uğraşmayım dedim yenisini yine Bosch aldım şimdi o da tam sıkmıyor, kurutma makinesinin durumu ortada. Yarın servisi arayacağım. Eğer sonuç alamazsam evdeki tüm Bosch marka ürünleri değiştireceğim. Gerçekten çok can sıkıcı. Ucuz ürün alıp geçmek gerekiyor demek ki

27 Şubat 2024 14:28

Bende seri 8 alacaktım bu hakli yazıdan sonra vazgeçtim hakkınızı tüketici hakem heyetinde arayın onlar istedikleri kadar değiştirmesin hocam.

Bosch'un Güven Kaybı Ve Müşteri Memnuniyeti Sorunu

14 Ocak 2025 00:188.563

"Adil olanı geç de olsa yaptığı için firmaya teşekkürler."

Bosch Isı Pompalı Kurutma Makinesi Performans Problemleri

20 Ocak 2024 16:3126.042

13.11.2023 tarihinde Teknosa'dan aldığımız Bosch WQG244C1TR 9 KG ısı pompalı kurutma makinesinin kurulumunu 22.12.2023 t...

2 Destek

Tümünü Gör
Bosch Kurutma Makinesi Normal Bir Sesle Çalışmıyor

Bosch KurutmaMakinesi Normal Bir Sesle Çalışmıyor

Cigdem
Bosch Kurutma Makineden Gelen Ses

Bosch KurutmaMakineden Gelen Ses

İlkay
Bosch WQB245A0TR Kapak Arızası Ve Servis Mağduriyeti!

Bosch WQB245A0TRKapak Arızası Ve Servis Mağduriyeti!

Ertan
Bosch Servis Ürünü Hurdaya Çıkarıyor!

Bosch ServisÜrünü Hurdaya Çıkarıyor!

Cemile
Bosch Kurutma Makinesi Kapağı Sorunu!

Bosch KurutmaMakinesi Kapağı Sorunu!

Kerim
Bosch Seri8 Kurutma Makinesi Sesli Çalışma Ve E90 Hata Kodu