Nil sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 21:41

Bosch fırın pişirmiyor! Bir fırın altüst pişirme yapamıyorsa onun adı fırın olmaz Türkiye'de fırın yemeklerinde en çok kullanılan ayar rezistanslı yani altüst pişirmedir, bir börek pişiremiyor! Fırında sebzeli tavuk pişiremiyor! Pandispanya pişiremiyor! Kalitesine güvenip aldığım ankastre fırın pişirmiyor altı çiğ, alt rezistans değişti, sorun çözülmedi pişirme testi için gelindi. Gelen bilir kişi değilmiş! Tepsi böreği yaptık, pizza modunda pişirmem söylendi öyle olması gerekiyor dendi. 20 dakika içinde börek altı ve üstü dengesiz bir şekilde kızardı, içi çiğ bir şekildeyken piştiği söylendi.

Pişmeyen böreğin fotoğrafı çekildi çiğ oluşu kanıtlandı. Bir börek 20 dakika içinde nasıl içi pişebilir soruyorum! Altüst pişirme ne için konulmuş dedim.

Mesela Pandispanya keki pişirir dendi. Hemen pandispanya keki denedik altı yine altı hamur! (Oysa ki pandispanya altüst pişirme gösteriyor du kılavuz da! ) Altı yine pişirmedi. Haber vereceklerini söyleyip ayrıldılar, haftalarca bekledim arayan soran yok!

Ben aradım ve bir şok daha yaşadım pişirme sorunsuz gerçekleşti diye kayıt yapmışlar! Pazardan alınan bir davul fırının bile yaptığı işi yapamayan fırın üretmişsiniz! İnsanların güvenini kaybediyorsunuz benden başka bir sürü aynı şikayeti yazan insan var Bosch' a asla yakışmıyor evimde her şey Bosch marka üstelik! Mağduriyetimin giderilmesini acilen talep ediyorum.

profile profile profile
14 Kasım 2023 10:03 (Şikayetten 12 saat sonra)

07 Aralık 2023 23:37
Bosch Fırın HBF534EW0T /13 Pişirmiyor!

1. Teknisyen olduğunu söyleyen yetkili servis evime geldi. 2. Her zamanki gibi fırını paldır küldür söküp yerine taktı. (dört defa söküldü) dolabımı deforme ederek! 3. Laf kalabalığı yaparak pişirme süresini uzatmaya kalktı! 4. Pişmeyen hamuru ısrarla piştiğini iddia etti. 5. Hayatında ilk defa pandispanya yaptığını söyledi! 6. Pişirme kılavuzundaki gibi pişirme yapmasına rağmen çiğ kaldı. 7. Müşteri hizmetleri hiç hoş olmayan bir üslupla fırının pişirdiğini iddia etti! 8. Bosch para kazandı fakat güveni kaybetti! 9. Benim şikayetimin aynısını (altı pişirmiyor) bir çok müşteri dile getirmiş 10. Param çöp oldu :( bir daha asla Bosch almayacağım. Helal etmiyorum paramı!

08 Aralık 2023 01:44
Bosch Fırın HBF534EW0T /13 Pişirmiyor!

Tüketici Hakları'na başvuracağım vaktimi boşa harcadığınız yeter artık. Dalga geçiyorsunuz resmen pişirme testi diye oyalamaca yapıp durdunuz paramın iadesini istiyorum! Ürün kusurlu! Bunu sadece ben iddia etmiyorum altı pişirmiyor.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
18 Eylül 2024 20:40
Bosch Ankastre Fırın Pişirme Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

Selma
24 Nisan 2025 09:07
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ankastre Fırınımın Altı Pişirmiyor

Ayşe
17 Haziran 2023 17:59
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
27 Mart 2024 00:38
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2025 20:35

Bosch Kategorileri