Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ergomix Kalite Sorunlu Ürün

Bosch Ergomix Kalite Sorunlu Ürün
13 Eylül 2024 15:14

Bosch Ergomixx ms62b6190/02 blender motoru kavrama parçası sadece 5-6 kullanım sonrası resimde görüldüğü gibi resmen eridi. Serviste bu parçanın değişim olmadığını söylediler motor gövdesini yeniden satın almamız gerekiyormuş!
Bosch merkeze durumu ilettim daha önce 10 yıl kullandığım başka bir marka ürününün dişlisinde en ufak bir aşınma yokken Bosch sadece 2 yılda ve daha 5 veya 6. Kullanımda bu hale geldi diye anlattım. Bana önerileri 2500₺ olan motoru %50 indirim ile vermeyi teklif ettiler ama yeni alacağım ürünün de garantisi olmayacakmış.!
Siz olsanız alır mısınız dedim. Yapacağımız başka bir şey yok demekle yetindiler.
Şu anda İnternet üzerinden araştırma yapıyorum. Söz konusu parça sadece 30₺... İnanamıyorum... Bu nasıl bir Markadır, bu nasıl bir servistir.
Bir daha Bosch almak mı? Asla

13 Eylül 2024 15:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Eylül 2024 14:42

Ne yazık ki farklı bir öneri ile gelmek yerine aynı teklif ile geldiler. Cevabım ve marka hakkında kanaatim değişmedi. 30₺ etmeyecek küçük bir plastik parça için 2400₺ yeni cihaz hangi mantığa sığar ki. Bu mixerlerin başka markalarda satış fiyatı 1.800₺... Sakın ha marka diye daha fazla ödeme yapmayın.

20 Eylül 2024 14:45

Yanlış ifade etmişim 2400₺ tamir ücreti demek istemiştim. Başka markalar aynı seti 1800₺ ye satarken. Nasıl bir tamirdir bu!

Songül
03 Haziran 2024 13:48
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch MS6CM6157 Blender Kalitesizliği Ve Yetkili Servis Şikayeti

Onur
03 Haziran 2024 13:48

Yusuf
01 Ağustos 2023 18:53
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
07 Ekim 2023 17:14
Bosch MS6CM6197 Ergomixx Blender Kalitesizlik
Özden sonuçtan hiç memnun değil

Özden
07 Ekim 2024 17:03