Bosch Dolap Gövde Çatlaması

Bosch Dolap Gövde Çatlaması
İsa
20 Mart 2023 23:16

Bosch marka buzdolabı dolabın iç gövdesi çatladı problemli ve kalitesiz ürün
3 yıllık olan Bosch marka buzdolabım 4 ay önce garantisi bitti dün dolabın kapağını açtığımda çatlaklar gördüm servisi aradım ücret talep etti genel merkezi aradım hiçbir şekilde geri dönüş yapmadılar ben bu dolabı 3 yıllık mı aldım anlamadım garanti uzatın dedim yok dediler servis baksın dedim ücret istediler böyle bir marka güvenilir diye aldık ama pişmanlık duyduk 3 yıllık bir dolabın nasıl olur da gövdesi çatlar

21 Mart 2023 11:47 (Şikayetten 12 saat sonra)

Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabındaki Gürültü Krizi Ve 6 Aylık Çözüm Bekleyişi

Yılmaz
25 Şubat 18:18
bosch-buzdolabindaki-gurultu-krizi-ve-6-aylik-cozum-bekleyisi-1.pdf
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabımda Paslanma Üretim Kusuru Olarak Reddedildi Ve Ücretsiz Değişim Talep Ediyorum

09 Mart 15:56

Bosch Buzdolabında Tekrarlayan Soğutma Sorunu Ve Yüksek Servis Ücretleri