Gülhanim sonuçtan çok memnun

Bosch Dikey Süpürge Başlığı Halıya Yapışıyor

05 Ağustos 2024 01:07
Gülhanim'in Teşekkür Mesajı
“Bosch firmasi benimle iletişime geçti ve çok ilgililerdi. Yeni aldığım halıya yapışan başlığı yenisi ile değiştirdiler. Süreçten ben çok memnun kaldım. Firmanın sattığı ürünün arkasında durması çok güzel. Çok teşekkür ediyorum👏🏻”

Bosch BBS611BSC/04 marka süpürgemin başlığı kırıldı. Garanti süremiz bitmediği halde ücretini ödeyerek yenisini aldık. Ancak gelen başlık biraz farklı ve halıya yapışıyor. Bu başlıktaki fırçalar halıyı emiyor, bu da çok kötü bir süpürme performansı sağlıyor ve makineyi de aşırı zorluyor. Sanırım yakında süpürgemin tutma sapı da kırılacak. Anladığım kadarıyla, kronik kırılma sorunu olan bir başlığı geliştirmişler ama halıya yapışmasını hesaba katmamışlar.

05 Ağustos 2024 09:48 (Şikayetten 8 saat sonra)

31 Ağustos 2024 03:27

Amine
Amine

Aynı sorun bende var ama ne yazık ki müşteri hizmetleri ve de servis gayri ciddi çalışmaktadır.

Hilal sonuçtan çok memnun

Hilal
04 Mayıs 2024 02:54
"Sorunum çözüldü hemencecik dönüp ilgilendiler başlığı yenisiyle değiştirdiler teşekkürler Bosch"

Irmak
11 Mart 2024 11:44
Nursel sonuçtan çok memnun

Nursel
10 Temmuz 2024 16:51
"Yetkili servis eve gelip arızayı oda tespit edince başka yeni bir başlık verildi. Kısa sürede sorun giderildi. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim"
Bosch Kategorileri