Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi: Sürekli Arıza Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Bosch Çamaşır Makinesi: Sürekli Arıza Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
30 Aralık 2024 20:58

Bosch serie 8 çamaşır makinesi kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. Acil gelen bir yazılım sonrası cihazım E08-10hata kodu verdi. Hemen teknik servis randevusu oluşturdum. Gelen ekip ana kartının değişmesi gerektiğini ve parçasının gelmesini beklememi söyledi. 2 gün sonra parça geldi. Değişimi yapıldı ama cihaz aynı hata kodunu verip açılmadı. Bu seferde cihazın yazılımsal olduğu için tüm kartlarının değişmesi gerektiğini ama parçanın ne zaman geleceğini bilmediğini söylediler. 4-5 gün parça geldi-gelmedi şeklinde oyaladılar. Cumartesi günü geleceklerini söyleyip cumartesi günü parçanın gelmediğini söyleyerek gelmediler. Genel merkezi defalarca arayıp görüştüm ücretsiz onarım istemediğimi değişim ya da bedel iadesi istediğimi ilettim sürekli geçiştirerek beni ücretsiz onarıma zorladılar. Mağdur olduğum için son kez kartların değişmesine izin verdim çünkü asla değişim ve iade talebime cevap vermediler. Sonuç! Tabii ki cihaz tüm parçaları değişmesine rağmen aynı hata kodunu verip çalışmadı. Ve bu hata kodunun kendi teknik servislerince ve kullanım kılavuzunda dahi bir karşılığı yok. Gelen teknik ekip cihazın incelenebileceğini söyledi. Benim cihazım Bosch markası ve mühendislerinin deney oyuncağı değil. Bosch markası tamamen hayal kırıklığı oldu. Haftanın her günü aradığım genel merkezde aynı. Hiçbir çözüm sağlamıyorlar. Başta genel merkezden Z***** hanım ilgileniyordu sonra T***** bey ilgileniyor dendi bugün aradığımda da G**** hanım ilgileniyormuş. Tamamen yalan üzerine kurulu bir düzen oyalama politikası. Bosch pişmanlıktır. Kaliteli son serie diye aldığım cihaz sadece bir çöpten ibaret

profile profile
31 Aralık 2024 10:15 (Şikayetten 13 saat sonra)

01 Ocak 2025 16:23

Çok komik ki buraya yazmasam da zaten bu cevap için Bosch yetkili servisini arayarak aynı cevabı alırdım. Yine asla bir çözüm sunmadılar. Bana döneceklerini söyleyip kapatmak yapabildikleri tek şey. Bosch gerçekten sadece hayal kırıklığı. İnsanların mağduriyeti umurlarında dahi değil. Kendi ürünlerinin verdiği hata konunun ne anlama geldiğini bilmeyip onarım hakkında da hiçbir bilgisi olmamasına rağmen insanları mağdur edebilecekleri son tarihe kadar bekletip rezil ediyorlar. Ve bunu bilinçli yapıyorlar. Yaptığı ürünün arkasında bile duramıyorlar. Adı sanı duyulmamış markalar bile sizden daha iyi.

Taner
Taner

Merhaba acaba son durum nedir bu cihazdan almak istiyorum

Harun
Harun

Sorun makinede değil yazılımda ve bunu anlamayan teknik servis elemanları Türkiye'de böyle maalesef insanlar mağdur üzücü

Özkan
Özkan

Aleyna hanim merhaba, aynı sorunu bizde yaşadık, 12 aralıkta gelen acil güncelleme sonrasında yaşadıklarımız aynı, teknik servisin makineyi alıp götürmesini bekliyoruz. Ne yazık ki ne değişim yapıyorlar ne de para iadesi. Bu konuda bir çözüm bulursanız paylaşırmısınız benimle. Ciddi sıkıntılı bir durum son teknoloji bir ürün ve yaşatılan mağduriyete inanmıyorum

Aleyna

Genel merkez şikayetin üzerine arayıp yine hiçbir çözüm sunmadan bana haber vereceklerini söyleyerek kapattılar. Özkan bey ben Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet başvurusunda bulundum. Çünkü ücretsiz onarım, bedel iadesi ya da değişim talebimize bizim isteğimiz doğrultusunda bir yanıt vermek zorundalar. Ne yazık ki Bosch yetkili servisi duymazdan gelerek zorbalayarak bizim üzerimizden hatalarını düzeltmeye çalışıp mağdur ediyorlar. Şu an sabretmeye çalışıyorum ve 20 iş günü süresini bekliyorum. Dava süreci de dahil bütün haklarımı kullanacağım. Eğer biz sonuç alırsam mutlaka bilgilendireceğim sizi çünkü tüketici haklarını asla gözetmeyen bir firmayla karşı karşıyayız. Ticaret Bakanlığının yayınladığı bir belgeden görsel ekledim. 1. Ve 4. Maddelerde de açıkça sorunumuzun cevabını vermişler

Can sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Sorunları Çözülmüyor

14 Ocak 2025 22:59

Bosch Servis İletişimsizlik Ve Umursamazlığı

Arda
16 Temmuz 2024 16:57
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
14 Ekim 2024 23:05