Elif sonuçtan çok memnun

Bosch Çamaşır Makinesi 1200 Devri Islak Bırakıyor

08 Kasım 2023 16:12
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Bosch çamaşır makinesi wan24200tr modelinden satın aldık. Tam bir fiyasko çıktı. 1200 devri her programda kullanamıyoruz. Kullansak da ıslak bırakıyor sanki sıkılmamış gibi bırakıyor. Programları kullanmak tam işkence. Kısa programımda sadece 2 parça kıyafet yıkanıyormuş. Eski makinemiz Ferrari bu resmen TOFAŞ çıktı. Bir de 15bin tl verdik satıcı bizi beğenmiyor. 38binlik makineler de böyleymiş. O müşterilerden şikayet gelmemiş. Herkes kötü makineden Bosch a geçtiyse bir yorum yapamazlar tabi. Islak çıkartıyor çamaşırları, sıkmıyor en kısa kullanılacak programı 46 dakika. Onda da köpüklü kalırsa çamaşır, yeniden 46dk çalıştırıyor. Makine mi aldık bela mı belli değil. Makineyi çalıştırmak için keyfini yerine getirmek gerekiyor. Bosch tam bir boş Muş gerçekten!

08 Kasım 2023 16:41 (Şikayetten 28 dakika sonra)

09 Kasım 2023 16:04

Şikayetimle alakalı Bosch yetkili servisi geldi. Çok ilgililerdi. Sorunun yeni nesil makinelerle ilgili olduğunu öğrendim. Dengeli atılmalı, ebatlarına göre çamaşır ayırmamı tavsiye ettiler. Köpük sensörü ve yük sensörü olduğu için program süresinin uzadığını veya kısaldığını öğrendim. Yetkili servise ve müşteri temsilcimize ilgilerinden ötürü teşekkür ederim

09 Kasım 2023 16:06

Teşekkürler

Bosch Çamaşır Makinesi İle Hayal Kırıklığı: Islak Çamaşır Sorunu

Serhan
30 Mart 2025 09:43
Eda sonuçtan çok memnun

Bosch Çamaşır Makinesi Toz Sorunu Bebeğimin Sağlığını Tehdit Ediyor

29 Nisan 2025 16:33
"Şikayetim haricinde maddi külfet barındıracak ekstra hiçbir uygulama önerilmedi özellikle bu açıdan teşekkür ediyorum. Çok hızlı aksiyon alındı 24 saat içerisinde servis eve geldi ve talebim kapandı. Toz sorunu çözülmedi ancak sanıyorum bu artık yeni tüm marka cihazlarda az su tüketiminden ve enerji tasarrufundan da kaynaklı olabilen bir problem. Eve gelen servis elemanı İ**** beye ve telefonda iletişime geçtiğimiz süreci yürüten A*** beye teşekkür ediyorum."
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesini Banyoda Değil Yatak Odası Ve Salonda Kullan Demesi

İrem