Bosch Buzdolabında Tekrarlayan Donma Sorunu

Özge
20 Kasım 2024 17:39

Bosch Marka KDN55NWF1N model buzdolabım, teslim edilme tarihinden 4 ay sonra buzdolabı bölümündeki ürünleri dondurmaya başladı. Müşteri iletişim merkezi, fişini çekip bekletip kullanmamı, şikayet devam ederse servis yönlendireceklerini söylediler. Söyledikleri gibi yapıp kullanmaya devam ettim. 4 ay sonra aynı arızayı tekrar verdi ve buzdolabı kısmındaki bütün ürünlerim dondukları için telef oldu.

Servis çağırdım ve bu defa kuran elemanların ayak yüksekliğini düzgün ayarlayamadıklarını, bu nedenle alt kısımda donma meydana geldiğini, sorunu düzelttiklerini ve tekrar aynı problemin oluşmayacağını söylediler. 4 ay sonra 3. Kez buzdolabı kısmı donma yaptı ve tüm ürünlerim telef oldu, bu defa gelen servis elemanları parça değişimi yapılması gerektiğini söylediler. Aldığımın 4. Ayından beri tekrarlı olarak ürünüm aynı hatayı verdiği için, ürünün bana ayıplı olarak satıldığını ve parça değişimini değil ürün değişimini istediğimi belirtmeme rağmen marka, satmış olduğu ayıplı ürünün ayıpsız misli ile değişimini kabul etmemektedir.

Ben servis sıkıntısı yaşamayacağıma ve markanın vermiş olduğu garantiye güvenerek beyaz eşyalarımı muadil markalardan yüksek bedeller ödeyerek bu markadan aldım ancak satmış oldukları ayıplı ürünü dahi kabul etmiyorlar. Bu süreçte farklı markalardan beyaz eşya alıp problem yaşayan bütün tanıdıklarıma ise ürünlerin sıfırları sorunsuz bir şekilde teslim edildi. Neden Bosch marka tercih edilmemelidir sorusuna cevap almış oldum.

Şikayetimle ilgili görüştüğüm müşteri temsilcisi, şirket politikası olarak ürün değişimi yapmadıklarını kaba bir üslupla belirtti. Kesinlikle ama kesinlikle sorunu çözmeye yanaşmıyorlar, sıfır buzdolabının 4. Ayında parça değişimi yapıldığı nerede görülmüş. Şikayetim hala devam etmektedir.

20 Kasım 2024 19:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

Özkan

Bir yıl önce Bosch buzdolabı aldım çalışması çok sesli ve sürekli buz kırıyor, daha sonraları içindeki yiyecekler donmaya başladı, fişini çektik 2 gün sonra tekrar taktık sorun devam ediyor donmuş yiyecekler çöpe gidiyor bizlere yazık değil mi servis yok şöyle yok böyle yap çok ilgisizler herkes aynı şikayetten sıkıntılı bakalım dönüş yapan olacak mı.

Gökhan

Termostat değişimi olur düzelir

Gökhan

Bu durum kronik aynı sorunu bizde yaşadık parça değişimi oldu.

Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabındaki Arıza Nedeniyle Maddi Kayıp Ve Sağlık Riski Yaşıyorum

Nurdan
28 Eylül 17:44
Buse sonuçtan hiç memnun değil

3 Yıllık Bosch Buzdolabında Tekrarlayan Soğutma Arızası Ve Çözüm Eksikliği

Buse