Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Su Kabı Temizlenmiyor

Bosch Buzdolabı Su Kabı Temizlenmiyor
11 Temmuz 2023 16:33

Bütün beyaz eşyalarımız Bosch'tan aldık. Buzdolabında pis kokular hissediyordum motor üzerinde su kabı varmış ve dolabın pis suyu bu kab içinde birikiyormuş bu da koku yapıyor haliyle ama kurulum yapan servis elemanları bize bu konuyla ilgili hiçbir bilgi vermedi tesadüfen gördüm. Temizlemek istediğimde bu kabı çıkaramadım videolar izledik eşimde bende çıkartamadık acilen ilgilenilmesini istiyorum

12 Temmuz 2023 09:36 (Şikayetten 17 saat sonra)

14 Temmuz 2023 13:27

Gelen servis elemanları zahmet edip dolabın su kabına dahi bakmadılar bunun normal bir şey olduğunu ve yapacak bir şey olmadığını söyleyip gittiler Bosch pişmanlıktır

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch KDN76AIE0N Buzdolabındaki Kalıcı Koku Sorunu

21 Ocak 2025 00:38

Lokma
02 Ocak 2025 12:58
Bosch Buzdolabında Gizemli Ağır Koku Sorunu
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Bosch Buzdolabı Koku Problemi

Hamza
04 Ağustos 2024 20:34

Ferhat
12 Ocak 2025 12:25
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
24 Haziran 2025 18:58
"Benimle ilgilenen genel merkez müşteri temsilcisi M**** Bey'e ve servis çalışanı T**** Bey'e ilgilerinden ötürü teşekkür ederim. Uzun süredir yaşadığımız mağduriyet değişim yapılarak giderildi."
Bosch Buzdolabı Sürekli Arızalı, Değişim İstiyorum!

Bosch Kategorileri