Bosch Buzdolabı Motor Sesi Problemi

24 Temmuz 2024 17:04
23 Temmuz 2024 19:04

KGN76VIEON Buzdolabı 20.07 2024 tarihinde yetkili servisten cumartesi günü aldım 22.07 tarihinde geldi hızlı bir şekilde kurulum yapıldı kurduktan sonra inanılmaz rahatsız edildiği şekilde bir motor sesi ev sessizken yatak odasından duyulan bir ses mevcut bunun için yetkili servis aradım yeni olduğu için Normalde dediler ama normal bir ses olmadığı belli servis kaydı açtım servislik arkadaşlardan normal motor seslendiler Yarın kontrole gelecekler 45 bin liraya aldınız yeni bir dolapta böyle bir söz olması çok üzücü Umarım çözümünü sağlarlar

24 Temmuz 2024 17:22 (Şikayetten 17 dakika sonra)

19 Ağustos 2024 11:45

Müşteri hizmetleri iletişime geçti. İlk başta değişim onayı bir haftada verildi. Fakat 2. Gelen üründe de aynı sorun devam etti. Aynı sorunu yaşamamak için 3. Kez yeni ürün gönderimi yapılacaktı. Kabul etmedik, aradaki farkını vererek bir üst model, tercih ettik. Aynı sorunu yaşamamak için istemediğimiz bir modeli fazla para vererek almak zorunda kaldık. Yeni ürünü bekliyoruz inşallah bu seferde sorunumuz devam etmez

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
02 Aralık 2025 15:40
Buzdolabında Garanti Kapsamında Sararma Ve Yetersiz Servis İncelemesi
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Üst Kapağı Sürekli Hasarlı Geldi, Teslimat Sorunu Yaşıyorum!

Hakan
07 Kasım 2025 20:59
Pınar sonuçtan çok memnun

Teslimat Sözleri Tutulmadı, Mağdur Edildim!

Pınar
30 Ekim 2025 22:55