Bosch Bulaşık Makinesi Kronik E09 Hatası

Osman
21 Nisan 2023 16:31

Bosch bulaşık makinesi kronik E09 hatası var 3 yıllık garanti süremiz bitti ve 4 ay sonra bu hatayı verdi. Müşteri hizmetlerini aradığımda sadece servis hasar tespit ücretlinin 256TL olduğunu söylüyor ve hiçbir türlü yardımcı olmuyor. Uzun yıllar kullanalım kaliteli olsun diye Bosch aldık ama tamamen pişman oldum

11 Mayıs 2023 12:15 (Şikayetten 19 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BOSCH İletişim Merkezi

Bosch Bulaşık Makinesi Garanti Süresi Sonrası E09 Hatası

08 Nisan 2025 00:57

Garanti Süresi Altındaki Çamaşır Makinesinin Tekrarlayan Su Basması Ve Değişim Talebi

Hüseyin
23 Şubat 17:07
garanti-suresi-altindaki-camasir-makinesinin-tekrarlayan-su-basmasi-ve-degisim-talebi-1.jpg
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesinde E15 Hatası Kullanıcı Hatası İddiası Ve Garanti Ücretsiz Onarım

Oğuz
10 Şubat 12:28
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Bosch Bulaşık Makinesinin Kapağındaki Çatlak Garanti Kapsamında Değerlendirilsin

Yunus
10 Ocak 16:10