Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
16 Mart 2023 21:46

13.09.2022 tarihinde İzmir Optimum Media Markt mağazasından Bosch silence 4 programlı seri 4 bulaşık makinesi aldık, yetkili servis 15.09.2022 de makineyi kurdu. Eski yine Bosch marka makine bulaşık makinesi bulaşıkları çizmeye başlamıştı servis personeli çizilen cam ürünleri makinede kullanılmamasını söyledi ve yeni cam bardaklar aldık, makine zamanla yeni alınan çay ve su bardaklarını buğulu bir duruma getirdi ve parlaklığını azaltmaya başladı.

Kurulum yapan servisin dediği gibi Fairy yumuşak tablet deterjan, kaliteli tuz ve kaliteli parlatıcı kullandık buna rağmen sorun yaşayınca servis kaydı oluşturduk ve servis 16.03.2023 tarihinde geldi hiçbir inceleme yapmadan bu makineden kaynaklanmaz dedi. Sitede su aritma sisteminin suyu fazla yumuşattığı için deterjanın erimediğini ve cam bardaklar "Paşabahçe" olmadığı için sorun olabileceğini söyledi.

Sırf servis ücretini tüketiciden almak için bir sürü akla mantığa aykırı gerekçe sundu ve gitti. Oysa regülatörlü priz kullanıyoruz, kaliteli deterjan-tuz-tablet kullanıyoruz, talimatlara uygun bulaşık dizilimi yapıyoruz üstelik elde ön temizliği yapılan bulaşıklar makinede yıkandığı halde sorun yaşıyorsak, makinede sorun yok demek neyin nesi.

Servis personeline bizim kusurumuz mu diyorum hayır sizden kaynaklanmayan dışsal etkenler diyor. Servis fişine şerh düşerek imzalayıp parayı ödedim. Tüketici Hakem Heyeti'ne hem servis hem de marka ile ilgili başvuruda bulunmayı planlıyoruz.

17 Mart 2023 10:10 (Şikayetten 12 saat sonra)

Ceylanözgür sonuçtan hiç memnun değil

Plastik Kokulu Yeni Bosch Bulaşık Makinesi İçin İade Ve Değişim Talebi

Ceylanözgür
24 Şubat 20:09
Dilek sonuçtan memnun değil

Sessiz Diye Aldığım Bosch Bulaşık Makinesi Gürültülü Çalışıyor!

Dilek
30 Eylül 2025 23:40