Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Blender Yedek Parça Sorunu

30 Aralık 2024 22:51

Evimde kullanmış olduğumuz Bosch MFQ4080 500 w El Blenderi'nin dişli kısmında oluşan deformasyon nedeniyle yetkili servise bildirdim. Gelen arkadaş, bu ürünün yedek parçasının üretilmediğini iletip rapor tutup gitti. Daha sonra beni genel merkezden bir bayan aradı. Burası çok komik; 5 sene önce almış olduğum ürünün faturası duruyor mu dedi. Ben de kendisine tabii ki de durmuyor, ben ürünü ücret karşılığında yaptırmak istediğimi söyledim. Fakat Bosch gibi kurumsal bir markanın parça temininin olmadığını öğrendim. Siz ürünü satarken böyle bir şey söylemediniz ve kanuna göre 7 sene boyunca yedek parça tutma zorunluluğunuz olduğu halde. Sonuç olarak, evimde güvenip aldığım bütün beyaz eşyam A'dan Z'ye Bosch fakat bir daha mı Bosch almam.

31 Aralık 2024 09:42 (Şikayetten 10 saat sonra)

31 Aralık 2024 23:02

Merhaba müşteri hizmetleri yetkiliniz evet irtibata geçti fakat bir arpa boyu yol ilerleyemedik. Kurumsal bir firma müşteri memnuniyeti bu mu olmalı. Siz siz olun Bosch aliken iki kere düşünün çünkü çok boş vaatler verilip ürün satıldıktan sonra arkasında durulmadığı tecrübeyle sabit tır.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat

04 Ekim 2024 12:37
Özgür sonuçtan çok memnun

Özgür
01 Mart 2025 19:07
"Bosch firmasından görüşme sağlayan Gülay Hanım'a ilgi ve desteği için teşekkür ederim. Büyük marka olmanın gerekliliklerini adına yaraşır bir şekilde yerine getirdiler. Firmanın kurucusu "Müşterilerin güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim" derken boşa demediğini bizzat deneyimledim Teşekkürler Bosch, Teşekkürler Gülay Hanım."
Bosch Blender: Garanti Biter Bitmez Arızalanan Ürün
Bosch Blender: Garanti Biter Bitmez Arızalanan Ürün
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
28 Ekim 2023 13:03