Bosch Bir Mağazadan Etik Dışı Satış Ticareti!

03 Kasım 2023 14:32

17.10.2023 tarihinde B***** Mağazacılık Tur. İnş. San. Tic a. Ş. Firmasından Bosch Çamaşır Kurutma Makinesi aldım. Ancak bize hiç belirtilmemesine rağmen, gelen ürün teşhir olarak gönderilmiş. Paketli olduğu için biz hiçbir şekilde anlamadık. Kurulumu yapıldıktan sonra kapaktaki büyükçe çiziği fark ettim. Aldığım mağazayı aradım. Ancak mağaza servis kaydı oluşturmamı söyleyip, genel müdürlüğe de teşhir ürününü kabul ederek aldığım yalanını söylemiş. Kaldı ki fatura ve sözleşmede kesinlikle böyle bir ibare yok. Öyle olsa alışveriş yapmaya 2. El mağazaya gidip 2. El ücreti öderdim. Bu geçen süre zarfında hiçbir şekilde çözümlemediler. Süreci uzatma ve hak kaybına uğramamı beklediklerinin çok farkındayım. Bu olayı yaşadıktan sonra bu firma hakkında şikayetvar.com sitesine girdiğimde de aynı şikayetlerin çok fazla olduğunu gördüm. Etik dışı ve aldatma şeklinde yapılan bu satışınızın çözümünü acilen bekliyorum.

03 Kasım 2023 15:48 (Şikayetten 1 saat sonra)

03 Kasım 2023 17:06

Rabia Hanım dönüş sağladı. Ancak satış sonrası destek sıfır. Değişimi kabul etmediğini söyledi. Bu kararı veren kişiyle görüşmek istediğimi söyledim. Görüştüremeyeceğini söyledi.''biz istedik böyle oldu'' tarzıyla istediğinizi yapabilirsiniz şeklinde telefonu kapatmak Bosch markasına yakışıp yakışmadığına siz karar verin. Bugün itibariyle CİMER şikayetimi de yazdım. Pazartesi günü Tüketici Hakları Hakem Heyeti ne gideceğim.

Talha

Bosch Elinde Aparat Olmadan Kurutma Makinesi Satıyor

Esra
13 Ocak 2025 18:18
Bosch Çamaşır Kurutma Makinesi Mağduriyeti: Çözüm Bekleyen Sorunlar
Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Hasarlı Ayıplı Kurutma Makinesi

Ulaş