Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Athlet 25.2v Şarjlı Süpürge

Aydın
11 Şubat 2024 15:04

Bosch Athlet 25.2 lityum pil şarjlı süpürgeyi uzun yıllar boyunca verimli bir şekilde kullandım. Ancak son zamanlarda cihaz, birkaç dakika sonra tam şarj durumundan sıfırlanmaya başladı. Durumun normal olup olmadığını öğrenmek için servise başvurdum. Pil değişimi için 4800 TL pil ünitesi ve 450 TL servis bedeli olmak üzere toplamda 5250 TL maliyet çıkarıldı. Bu bedeli kabul etmedim, çünkü 1 yıl garantili yeni bir ürünün neredeyse yarısına denk geliyor ve bu durum müşterilere karşı adil değil. Yeni bir ürün alın ve 2 yıl garantiden faydalanın gibi bir tavsiyede bulunuyorsunuz. Ayrıca Siemens marka fırın konusunda da yaşadığım olumsuz deneyimden dolayı Bosch ve Siemens markalarına olan güvenim sarsılmıştır. Bir pil için istenen bu yüksek ücreti haklı bulmuyorum. Muhtemelen standart bir otomatik yanıt alacağım ama yine de durumu belirtmek istedim.

12 Şubat 2024 10:17 (Şikayetten 19 saat sonra)

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 13:43
Güler sonuçtan hiç memnun değil

Güler
19 Ocak 2024 17:40
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Bosch 25.2 V Dikey Şarjlı Süpürge Problemi

Gönül
05 Eylül 2023 20:30
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch Servisi Ve Genel Merkez

Nedim