Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ankastre Setim Ve Buzdolabım Paslandı!

17 Aralık 2024 08:52
16 Aralık 2024 18:25

Ben yaklaşık 1.5 senedir evliyim ama maalesef ki aldığım beyaz eşyalarım paslandı hepsini Bosch mağazasından aldım ama hiç memnun kalmadım

17 Aralık 2024 10:31 (Şikayetten 1 saat sonra)

19 Temmuz 2025 22:39

Hiçbir şekilde bizlere yardımcı olunmadı aksine ürünümün tükettim süremin bitmesine 1 ay kalmıştı onun için daha yavaş davranarak tüketim hakiminin bittiğini söylediler ve hala ürünlerim paslı ben sade iki yılık evliliğim makinenin içi paslanırım ya bunda bile tüketicinin hatası denildi

Altı Çiğ Kalan Bosch Ankastre Fırın Ve Yetersiz Servis Yanıtı

Bulent
05 Mayıs 19:22
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ankastre Fırın Alt Isısı Çalışmıyor Ve Değişim Talep Ediyorum

Selma
18 Mart 19:05
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ankastre Fırın Alt Kısmı Pişmemesi ve Servis Personelinin Saygısız Yaklaşımı

Büşra
27 Ocak 20:26